Webdevelopment

Toen ik in 2013 mijn eigen website had gemaakt vanuit een HTML5 template, wilde ik dit aanpassen in mijn eigen stijl en smaak. Ik ging op ontdekkingsreis en leerde binnen korte tijd de meeste HTML en CSS-codering. Dit leidde tot mijn eigen zelfgebouwde website in 2014. Volledig in HTML5, CSS, PHP en JavaScript.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte open source software waarmee mooie creaties gemaakt kunnen worden. En dat allemaal vanaf één dashboard met een aantal klikken.

HTML5

HTML5 is simpel, makkelijk en tegelijkertijd geavanceerd te gebruiken. Afhankelijk van uw wensen, eisen en doelen die u heeft met uw website.

CSS

Alles wat met opmaak te maken heeft met de website, wordt gedaan in CSS. CSS is de opmaak terwijl de HTML-codering zorgt voor de software.

WordPress support

Heeft u een WordPress website of wilt u er graag eentje maar komt u er niet helemaal eruit? Ik help u graag verder! Samen kijken we naar het doel wat u met uw website wil bereiken en kiezen we daarvoor een gratis of betaalde WordPress thema en welke plug-ins daarvoor allemaal geïnstalleerd moeten worden.

Wanneer ik voor u de volledige WordPress installatie verzorg, dan gebeurd dit op een aangepaste manier zodat uw website minder gevoelig is om gehackt te worden. Want 30 % van allee wereldwijde websites draaien op WordPress.

Website MJB Events PR 2018
Website Uit de oude Koektrommel

Technisch beheer

Heeft u een website met WordPress, HTML5 of in een ander systeem en is het te veel werk om dat erbij te doen? Ik help u graag bij het onderhoud van uw website! U kunt daarbij denken aan:

 

  • Gehele onderhoud
  • Technisch onderhoud
  • Serveroptimalisatie
  • Wekelijkse back-up
  • Installatie van andere systemen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer u een website heeft dan wilt u ongetwijfeld goed gevonden worden in zoekmachines als Google, Bing of Safari. Om dit mogelijk te maken moet u uw website goed optimaliseren voor deze zoekmachines. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door simpele toepassingen. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan:

 

  • URL-structuur van uw website
  • De naam van de afbeeldingen
  • Codering van uw website
  • Het aanmelden van uw website bij de zoekmachines
  • Het toepassen van caching voor verbeterde snelheid of het

 

Samen met u kijk ik graag hoe uw website op dit moment scoort in de zoekmachines. Dit doe ik aan de hand van een rapport zodat we daarvanuit verder kunnen optimaliseren. Dit is in de meeste gevallen een traject van toepassen, bijschaven en steeds monitoren hoe uw website beter vindbaar kan worden gemaakt in de zoekmachines.

Uit de oude Koektrommel met het stamboomprogramma
Website Hineni Symfonie Orkest

SSL Certificaten

Verstuurd u persoonlijke gegevens via uw website of heeft u een webshop? Dan bent u verplicht om deze persoonsgegevens versleuteld over het internet te versturen. Dit kunt u doen door een SSL Certificaat te installeren op uw webserver.

 

Een SSL Certificaat heeft een geldigheidsduur van één, twee of drie jaar. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende soorten certificaten. Zo is een domeinvalidatie een basiscertificaat waarbij uw website (inclusief www.), uw e-mail en alle bestanden mee worden beveiligd. Dit is voor vele websites meer dan voldoende. De levering van dit certificaat duurt ongeveer 15 minuten na betaling en validatie.

 

Als u subdomeinen wil mee beveiligen, bijvoorbeeld blog.domeinnaam.nl, dan heeft u een zogeheten Wildcard nodig. Dit certificaat is duurder dan de domeinvalidatie, maar heeft dezelfde beveiligingsfuncties als de domeinvalidatie. Daarbij heeft u de mogelijkheid om alles voor de domeinnaam mee te beveiligen binnen dit certificaat. Het maakt daarbij dus niet uit of u één, twee of tien subdomeinen heeft. De levering van dit certificaat duurt ongeveer 15 minuten na betaling en validatie.

 

Voor bedrijven met een vaste kantoorruimte kunt u uw bedrijfsgegevens in het SSL Certificaat toevoegen. Deze certificaten zijn verkrijgbaar als domeinvalidatie of als wildcard, maar kunnen wel duurder uitvallen. De levering van dit certificaat duurt enkele dagen in verband met telefonische en per post validatie.

Hoe kan ik u helpen?