Webdevelopment

Vroeger zou men u vreemd hebben aangekeken als u had gezegd dat uw website uw visitekaartje was. Tegenwoordig kan een ondernemer niet meer zonder een eigen website of zonder actief te zijn op social media. In de laatste jaren heeft er een digitale revolutie plaatsgevonden en zijn wij steeds meer in de online wereld gestapt.

Sinds 2013 heb ik deze volledige website in eigen beheer, welke ik heb ondergebracht bij een webhosting. Om een website te maken heeft u een domeinnaam nodig (URL met bijvoorbeeld een .nl, .frl, .com of een .be extensie) welke u koppelt aan een webhostingpakket. Zo’n webhostingpakket biedt u de mogelijkheid om uw website te laten draaien onder HTML, PHP of WordPress.

De keuze voor het ontwerpen en onderhouden van mijn website in eigen beheer heeft als voordeel dat ik ten alle tijde zelf wijzigingen door kan voeren en artikelen kan verwijderen of updaten. Dit scheelt tijd, e-mails en ook zeker veel geld. Het enige wat u hoeft te weten is hoe alles precies werkt.

Uit de oude Koektrommel
Website Uit de oude Koektrommel, release mei 2016

Naast mijn eigen website heb ik tussen juni 2015 en mei 2016 de website van het Straatfestival Harlingen geoptimaliseerd. Ondertussen ben ik sinds mei 2016 de website aan het beheren en optimaliseren van Uit de oude Koektrommel en van het Hineni Symfonie Orkest.

Een goede website bezitten

Het is belangrijk om in deze tijd een goede website te bezitten. Het doet er daarbij niet toe of de website draait onder HTML, PHP of WordPress. De broncode of websitecodering moet leesbaar zijn voor Google en de andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Google hecht bijvoorbeeld veel waarde aan een snellere, schone en waardevolle website.
Doordat we online aanwezig zijn moeten we ook nieuwe mogelijkheden aanbieden en oude technieken loslaten. Denk bijvoorbeeld aan mobile friendly, dat de website automatisch schaalt naar het formaat van uw apparaat, iets wat een belangrijke rol speelt voor uw positie in Google-zoekresultaten.

Maar ook waardevolle content is belangrijk en spamreacties moeten worden verwijderd of het liefst helemaal niet worden gepubliceerd. Sinds 17 december 2015 kent Google veel waarde toe aan websites met een beveiligde verbinding (https). Google gaat websites met een https boven normale website (http) in de zoekresultaten tonen.

Hoe kan ik u helpen?

Graag kijk ik met u mee naar waar het mogelijk is om uw website te optimaliseren in uw huidige situatie. Door een analyse uit te voeren kan er op korte termijn verbeteringen worden doorgevoerd, welke vaak zichtbaar zijn binnen enkele dagen in Google en Bing. Soms zelfs al binnen enkele uren. Want een trage website, daar zit niemand op te wachten!
Tevens biedt ik u de mogelijkheid om voor u het ontwerpen van bijvoorbeeld een gehele website of bedrijfsloge te realiseren. Informeert u vooral naar wat mogelijk is.

Hineni Symfonie Orkest mei 2016
Website Hineni Symfonie Orkest, release juni 2016

Neem gelijk contact op!

Heeft u toch nog een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande contactformulier. Mijn streven is om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 

Uw naam

Uw e-mail

Uw bericht


Mag ik uw contactgegevens gebruiken?
Mag ik uw e-mailadres, telefoonnummer, voor- en achternaam gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag of het leveren van diensten, waaronder het tijdelijk opslaan van uw gegevens in de e-mail.


Mag ik u toevoegen aan de mailinglijst?
Mag ik uw e-mailadres, voor- en achternaam gebruiken om u de nieuwsbrief en andere updates van MJB Events PR via de e-mail toe te sturen? U kunt zich op ieder moment hiervoor uitschrijven.


 

Interessant? Deel het via:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this page