App van de week: FytFyt (Rico Verhoeven)

App van de week - FytFyt (Rico Verhoeven)Foto: © Ah Kakar (CC BY-SA 4.0)

App van de week: FytFyt (Rico Verhoeven)

FytFyt app is voor deze week de app van de week. Deze app is van de King of Kickboxing Rico Verhoeven, waarbij het doel is om iedereen in 50 dagen gezond te krijgen. In dit artikel vertel ik je meer over deze app.

Wat is de FytFyt app?

De FytFyt app van Rico Verhoeven bevat 14 trainingsschema’s waarmee je lekker en flexibel kunt gaan trainen. Deze trainingsschema’s zijn gebaseerd op het trainingsschema van The King zelf, die weer aangepast zijn op verschillende fitnessniveaus. Met deze 14 trainingsschema’s kan jij met meer dan 300 oefeningen jezelf trainen als je eigen King of Queen.

Naast deze trainingsschema’s is het ook mogelijk om uitgebreide video’s te bekijken, die door Rico zelf zijn gemaakt. Hierin laat hij zien hoe bepaalde technieken gedaan moeten worden, geeft hij je belangrijke en handige tips, en laat hij zien dat voeding net zo belangrijk is als lichaamsbeweging. Over de voedingsrecepten, die ook in de app staan, krijg Rico hulp van zijn eigen chef-kok die alles weet over recepten en voeding.

Kosten van de FytFyt app?

Om toegang te kunnen krijgen tot de personal trainer, recepten, talloze workouts en kickboksen zijn er een aantal handige abonnementen waaruit gekozen kan worden.

1 maand abonnement

De één maand abonnement kost € 9,99 en bied alle opties aan die in de app te verkrijgen is. Hierdoor groei jezelf mee tot een bepaald niveau en kan je zonder verplichtingen de app wel of niet gebruiken na de eerste maand. De eerste week is volledig gratis.

3 maanden abonnement

De 3 maanden abonnement kost € 7,99 per maand (€ 23,99 in totaal) waarmee je lekker kunt trainen zoals Rico Verhoeven zelf. Alle functies zitten erin waarbij de eerste week gratis is.

1 jaar abonnement

Voor de fanatiekelingen onder ons die net zoals Rico Verhoeven willen worden, word er ook een jaar abonnement aangeboden. Alle functies zitten erin waarbij de eerste week gratis is.

Proefversie

Nog niet helemaal zeker of jij ook The King of The Queen of Kickboxing wil worden? Dan kan je 7 dagen de app gratis uitproberen zonder limieten. Zo weet je of je de uitdaging aan wil gaan of niet. Let’s go!

Conclusie

We kunnen concluderen dat Rico Verhoeven erg aan het uitbreiden is, naast zijn vaste kickboxing wedstrijden. Zo is Rico al verschillende keren als acteur op het toneel gekomen en is hij op dit moment bezig met het opzetten van verschillende bedrijven. We zullen zien met welke (nieuwe) functies deze app gaat komen in de (nabije) toekomst. Tot die tijd kunnen we altijd nog even de wedstrijden terugkijken die The King of Kickboxing de afgelopen jaren heeft gehad.

Download de FytFyt app voor Android toestellen.
Download de FytFyt app voor Apple toestellen.

Omslagfoto: Rico Verhoeven, via Wikipedia (foto bewerkt).