Adobe week: Wat is er nieuw in Adobe InCopy 2021?

Adobe week - Wat is er nieuw in Adobe InCopy 2021Foto: © MJB Events PR

Adobe week: Wat is er nieuw in Adobe InCopy 2021?

Adobe InCopy 2021 heeft ook een nieuwe functie gekregen met de nieuwe versie. Het programma waarmee u eenvoudig kunt samenwerken tussen schrijvers en designers. Laten we kijken welke nieuwe functie er nieuw is.

Wat is Adobe InCopy?

Adobe InCopy is een programma van Adobe dat gelanceerd werd als tekstverwerkingsprogramma. Het doel was hiervan dat copywriters tekst konden bewerken in het programma. Designers konden dan deze tekst (via de Adobe Creative Cloud) importeren in Adobe InDesign, waardoor beide personen elkaar niet in de weg zaten.

Wat is er nieuw in Adobe InCopy 2021?

Adobe komt dit jaar maar met één nieuwe functie in de 2021 editie. Het is nu mogelijk om, bij het kiezen van kleuren, de HSB waarden in te vullen. Hierdoor heeft u meer mogelijkheid en controle om de kleuren goed in te kunnen stellen. Ook voorkomt u hiermee dat u HSB waardes eerst moet omzetten naar RGB of CMYK waardes.

Conclusie

Ondanks dat Adobe InCopy 2021 maar één nieuwe functie heeft gekregen, word deze wel als waardevol gezien onder de Adobe InCopy 2021 gebruikers. Hiermee kan de gebruiker beter en effectiever werken binnen het programma en samenwerken met designers in Adobe InDesign 2021. Mocht u toch nog een vraag hebben over Adobe InCopy 2021, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.