UX design

A B testen met UX Design

A/B-testen

 

Met A/B testen help ik u om meer conversie te behalen op uw website. Het kan soms gaan om simpele aanpassingen van kleuren tot aan ingewikkelde systeem aanpassingen waarbij een heel onderdeel veranderd moet worden.

 

A/B testen heeft in de meeste gevallen minimaal één en vaak maximaal drie maanden nodig om goed resultaat te krijgen. Aan de hand van de uitkomsten en de resultaten kunnen aanpassingen definitief worden doorgevoerd of kunnen aanpassingen worden teruggedraaid zodat de website effectief en nog steeds veel conversie genereren.

Statistieken

 

Statistieken kunnen soms harde feiten zijn maar zijn wel een realistisch beeld hoe de zaken ervoor staan. Deze statistieken kunnen bijvoorbeeld gebruikt voor marketingdoeleinden, voor het optimaliseren van een contentstrategie of voor het kiezen van een andere bedrijfsrichting waarbij u uw bedrijf of organisatie gaat rebranding.

 

Ik kan u helpen om de statistieken overzicht in een rapport weer te geven. Denk daarbij maar aan statistieken van uw website wat u kunt meten met onder meer Google Analytics. Hierbij haal ik de beste resultaten naar boven die voor u van belang zijn. Denkt u maar aan met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, aan de tijd hoelang de bezoeker op de website is en welke pagina’s het meest bezocht worden.

Tips voor meer productiviteit met MJB Events PR
UX Design wireframe MJB Events PR

User Experience

 

User Experience is vandaag de dag belangrijk om de customer journey (de ervaring die de gebruiker krijgt) te optimaliseren. Dit wordt gedaan door visueel veel weer te geven, door bepaalde triggers te plaatsen en door de bezoeker of klant te betrekken in het proces.

 

Ik help u graag bij het verbeteren van de User Experience binnen uw website. Bijvoorbeeld door de juiste triggers op de juiste plek te plaatsen en door de boodschap op de juiste plekken te plaatsen wat u naar de buitenwereld wil uitstralen. Zonder User Experience zal u vandaag de dag online niet meer snel succes behalen.