WordPress

Toen ik in 2013 mijn eigen website had gemaakt vanuit een HTML5 template, wilde ik dit aanpassen in mijn eigen stijl en smaak. Ik ging op ontdekkingsreis en leerde binnen korte tijd de meeste HTML en CSS-codering. Dit leidde tot mijn eigen zelfgebouwde website in 2014. Volledig in HTML5, CSS, PHP en JavaScript.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte open source software waarmee mooie creaties gemaakt kunnen worden. En dat allemaal vanaf één dashboard met een aantal klikken.

HTML5

HTML5 is simpel, makkelijk en tegelijkertijd geavanceerd te gebruiken. Afhankelijk van uw wensen, eisen en doelen die u heeft met uw website.

CSS

Alles wat met opmaak te maken heeft met de website, wordt gedaan in CSS. CSS is de opmaak terwijl de HTML-codering zorgt voor de software.

Is het gratis Lets Encrypt wel verstandig om te gebruiken

Beveiliging en SSL Certificaat

 

32 % van de websites wereldwijd draaien op WordPress. Daarmee is WordPress één van de beest gebruikte systemen om websites te beheren en te realiseren. Om alles veilig te houden is het belangrijk dat u een beveiligingsplan heeft met de beste veiligheid wat mogelijk is.

 

Een SSL Certificaat helpt u daarbij al om van http:// over te gaan op https://. Hierdoor worden alle verkeersstromingen van en naar uw website beveiligd en versleuteld verstuurd. Hierdoor kunnen kwaadwillende het verkeer niet onderscheppen en misleiden met een malafide website.

 

Daarnaast is het belangrijk dat uw WordPress website up-to-date is. Wanneer het systeem niet up-to-date is loop u het risico om gehackt te worden wat voor grote (financiële) problemen kan zorgen.

 

Ik help u graag verder met het beveiligen van uw website en het veilig instellen van uw website zodat het hoogst haalbare bereikt wordt. U wil niet dat uw gegevens en de gegevens van uw klanten op straat komen te liggen!

Technisch beheer

 

Iedere website heeft onderhoud nodig. Daarmee bedoel niet alleen het updaten van de content op uw blog of op uw pagina, maar ook op de servers waar uw website op te vinden is.

 

Ik help u daarom graag verder met het technisch beheer van uw website. Daarmee kan ik bijvoorbeeld iedere week een back-up draaien van uw website, updates installeren, serveroptimalisaties uitvoeren en uw server updaten naar de laatste PHP-versie en naar de laatste MySQL-databasen. Hierdoor heeft u de laatste toepassingen en mogelijkheden tot uw beschikking.

Website van Uit de oude Koektrommel
Webshop Hineni Symfonie Orkest

Webshop beheer

 

Iedere webshop heeft onderhoud nodig. Zowel voor de schermen als achter de schermen. Dit kan in sommige gevallen een ingewikkeld en uitdagende klus zijn om dit allemaal goed en op de juiste manier te doen.

 

Ik help u graag mee met het beheren van uw website en deze zo up-to-date mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door iedere week alles na te lopen of alles na behoren werkt. Samen met u kijk ik welke producten en diensten erin moeten staan waarna ik alles verwerkt zodat uw bezoeker in een paar klikken het gewenste product en dienst heeft. Hierdoor kunt u zich gewoon richten op de dingen waar u goed in bent zonder tijd en energie kwijt te zijn aan het onderhouden van uw webshop!

Website beheer

 

Een website onderhouden is iets waar tijd en energie in gaat zitten. Om dit voor u makkelijker te maken help ik u graag met het onderhouden van uw website. Daarbij kunt u zich richten op de inhoud van de website terwijl ik het technische aspect voor u regel.

 

Denkt u daarbij maar aan het updaten van uw website, aan het installeren van WordPress thema’s en WordPress plug-ins of aan het aanpassen van de website in de PHP-codering. Op deze manier heeft u een mooie website zonder veel tijd, geld en energie kwijt te zijn aan uw website.

Stambomen van Uit de oude Koektrommel
PHP 7.3 voor WordPress 5 om uw website te creeren

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Om goed gevonden te worden in de zoekmachine is het belangrijk om alles zo goed mogelijk te optimaliseren. Vroeger kon u dit nog bereiken door in de achtergrond kleur zoekwoorden te plaatsten waardoor u beter naar voren kwam in de zoekmachines. Tegenwoordig is dit ten zeerste af te raden omdat dit uw website juist uit de zoekmachines haalt.

 

Door mijn ervaring met diverse websites weet ik wat werkt, wat niet werkt en wat de laatste trends zijn in het SEO-landschap. Hiermee kan ik u helpen om uw website zo hoog mogelijk te laten komen in de zoekmachines. Op deze manier kunt u zich richten op het schrijven van artikelen en van pagina’s terwijl dat ik uw website optimaliseer om het hoogst haalbare resultaat te bereiken.