Website

Website van Vixen's Wedding

UX/UI Design

Iedere website heeft een huisstijl (branding) en een bepaald websiteontwerp. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen kan ik je helpen met UX/UI Design. Zo kijk ik naar de huidige prestaties van je website en naar de bezoekersdata die via jouw website verkregen zijn. Door dit samen neer te leggen met jouw missie en visie van jouw website, zou ik je kunnen adviseren om bepaalde veranderingen toe te passen. Dit zouden wij vervolgens kunnen controleren door middel van A/B testen en voorgemaakte prototypen in Adobe XD of Figma. Hierdoor kan jij als website eigenaar datgene doen waar jij goed in bent terwijl dat ik zorg draag voor het verbeteren en optimaliseren van jouw website. Heb jij nu ook een website die betere resultaat moet krijgen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Website onderhoud

Het hebben van een website zorgt voor veel bijkomend werk waar je niet altijd op dit te wachten. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van (server) updates, het maken van een back-up, fouten oplossen in de website of het uitlezen van logbestanden om zo een fout op te sporen. Door mijn jarenlange ervaring help ik je graag bij het onderhoud van jouw website. Zo kan jij bouwen aan jouw website, terwijl dat ik je website technisch ga beheren zodat er altijd een recent back-up moment aanwezig is met alle onderdelen up-to-date. Wil jij nu ook een zorgeloze website? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Uit de oude Koektrommel
What for website platform should you choose

Websitestrategie

Een website is een krachtig medium waarop je veel kunt publiceren en ontwikkelen. Wil jij ook meer uit jouw website halen? Dan help ik je graag met het maken van jouw websitestrategie. Zo zullen we samen naar jouw doelen en wensen kijken en daarop een passende strategie ontwikkelen. Misschien wil je een forum, een social media platform beginnen of wil je kennis delen op een unieke of innovatieve manier. Anno 2022 zijn er vele manieren om daarmee om te kunnen gaan. Ik kijk graag samen met jou mee om een passende websitestrategie te ontwikkelen. Neem daarvoor gerust contact met mij op via het contactformulier.