Website

Customer Relationship Management

 

Heeft u ook altijd overal contactgegevens of data van een project liggen? Dan is een Customer Relationship Management voor u geschikt. Door in te loggen op dit systeem kunt u in één overzicht alle gegevens weergeven. Zo heeft u alle contactgegevens, projectdetails en andere belangrijke informatie in één overzicht. Op die manier bent u nooit gegevens kwijt en kunt u met een gerust hart werken aan uw project!

Technisch onderhoud

 

Een website is tegenwoordig erg belangrijk om online gevonden te worden. Daarvoor moet uw website up-to-date zijn en goed zijn afgesteld om in de zoekmachines te komen. Met mijn kennis kan ik uw website en webserver up-to-date houden. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het doorvoeren van updates in uw Content Management System (CMS), het updates van uw PHP-versie of het opschonen van uw database. Hierdoor kunt u zichzelf richten op de dingen waar u goed in bent!

UX Design

 

User Experience is erg belangrijk voor de customer journey (de ervaring vanuit de gebruiker). Om dit te optimaliseren kunt u verschillende tests doen wat veel tijd en energie kost. Ik kan u daarbij helpen om uw website, app of systeem te optimaliseren door te kijken wat beter zou kunnen. Denkt u bijvoorbeeld maar aan vervelende pop-ups, notificaties die niet weg gaan of aan laadproblemen tijdens het laden van de website, app of systeem.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Samen met het up-to-date houden van uw website en webserver is het belangrijk dat u uw website up-to-date hou op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit zorgt voor de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Door mijn ervaring in de afgelopen jaren weet ik de laatste trends op het gebied van SEO-landschap. Hierdoor kunt u zich focussen op de dingen waar u goed in bent terwijl ik uw website optimaliseer voor de zoekmachines.