UX design

Checklist voor het AB testen
A B testen met UX Design
Checklist voor het AB testen

A/B-testen

 

Met A/B testen help ik u om meer conversie te behalen op uw website. Het kan soms gaan om simpele aanpassingen van kleuren tot aan ingewikkelde systeem aanpassingen waarbij een heel onderdeel veranderd moet worden.

 

A/B testen heeft in de meeste gevallen minimaal één en vaak maximaal drie maanden nodig om goed resultaat te krijgen. Aan de hand van de uitkomsten en de resultaten kunnen aanpassingen definitief worden doorgevoerd of kunnen aanpassingen worden teruggedraaid zodat de website effectief en nog steeds veel conversie genereren.

Strategische keuzes met een internationale strategie
Tips voor meer productiviteit met MJB Events PR
Demografiek voor bezoekersaantallen

Statistieken

 

Statistieken vormen waardevolle informatie wat als input gebruikt kan worden voor uw eigen organisatie of voor u als persoon. Doordat ieder (social) media kanaal haar eigen statistieken tool heeft kan het in veel gevallen erg onoverzichtelijk worden. Ik help u graag daarbij om wekelijks of maandelijks een overzicht te maken hoe de statistieken ervoor staan. Hierdoor weet u op tijd wat goed gaat en waar eventueel nog aan gewerkt moet worden

User experience op de smartphone
UX Design wireframe MJB Events PR
User experience in een conversatie op de smartphone

User Experience

 

User Experience is vandaag de dag belangrijk om de customer journey (de ervaring die de gebruiker krijgt) te optimaliseren. Dit wordt gedaan door visueel veel weer te geven, door bepaalde triggers te plaatsen en door de bezoeker of klant te betrekken in het proces.

 

Ik help u graag bij het verbeteren van de User Experience binnen uw website. Bijvoorbeeld door de juiste triggers op de juiste plek te plaatsen en door de boodschap op de juiste plekken te plaatsen wat u naar de buitenwereld wil uitstralen. Zonder User Experience zal u vandaag de dag online niet meer snel succes behalen.