UI Design

Prototype

 

Voor veel projecten is het tegenwoordig belangrijk om een prototype te hebben. Het doel van een prototype is om een goed beeld te krijgen wat men kan verwachten wanneer het daadwerkelijke eindproces in werking wordt gesteld: de productie.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over het ontwikkelen van prototypen. Hierdoor weet ik hoe u het beste het prototype kunt gebruiken om te kijken of het uiteindelijke product aan uw verwachtingen zal gaan voldoen. Een belangrijke samenkomst van alle eisen en wensen, informatie en visualisatie wat tot nauwkeurigheid getest kan worden.

UX Design wireframe MJB Events PR
404 error bij een website wat schadelijk is voor uw website (en bezoeker)
UX Design smartphone app calendar

User Interface Design

 

Wat is er nu belangrijker dan dat het systeem gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker. Dit wordt bereikt door de resultaten vanuit het onderzoek (onderdeel van UX Design) te vertalen naar het design.

Het design, ook de User Interface Design genoemd, is het uiteindelijke design wat iemand te zien krijgt. Denkt u bijvoorbeeld aan het design van deze website, aan het design van Microsoft Word of van uw smartphone. Al deze designs zijn door User Interface Design tot stand gekomen.

Door mijn grafische kennis en achtergrond vanuit de fotografie helpt ik u door middel van diverse tools en professionele software om een onderscheidende maar zo effectief en begrijpelijke design af te leveren. Dit zal zowel uw organisatie ten goede komen als de conversie met uw klant.

Blogging with WordPress CMS-system
Typen van de content op een website
PHP 7.3 voor WordPress 5 om uw website te creeren

Interaction Design

 

Een website, app en design moet zo effectief mogelijk zijn zonder uw klant met informatie te overspoelen. Dit kan gedaan worden door in te zetten op het interaction design. Hierbij zal ik u ondersteunen door datgene naar voren te laten komen wat u graag wil uitstralen. Dat kan bijvoorbeeld bereikt worden door de kleuren iets aan te passen of door grotere maatregelen te treffen waaronder het weg laten van informatie.