Media

The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest
The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest
The Tall Ships Races Harlingen 2018 - Stuart Mavis

Social media

 

Social media is voor veel personen en organisaties een belangrijk plek om aanwezig op te zijn. Het is daarom dan ook erg raadzaam om goed te kijken welke social media kanalen bij u als persoon of binnen uw organisatie past. Door mijn ervaring met de (social) media help ik u graag verder met het kiezen van de juiste kanalen.

Instagram voor de smartphone van social media
Typen van de content op een website
Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation)

Contentstrategie

 

Tegenwoordig heeft bijna iedere website wel een blog op een pagina waar artikelen en informatie te vinden is. Om vandaag de dag boven het korenveld uit te blijven steken is het belangrijk dat u een contentstrategie heeft dat u goed en consistent toepast binnen uw organisatie.

 

Ik help u graag bij het realiseren en uitvoeren van de contentstrategie. Zo zullen we eerst kijken wat uw doelen zijn, hoe u zich wil positioneren en wat u uiteindelijk wil bereiken. Aan de hand van deze informatie kan ik een strategie uitwerken en bijhouden zodat u de doelen en de positionering blijft behouden en iedere keer verbeterd.

Statistieken

 

Statistieken vormen waardevolle informatie wat als input gebruikt kan worden voor uw eigen organisatie of voor u als persoon. Doordat ieder (social) media kanaal haar eigen statistieken tool heeft kan het in veel gevallen erg onoverzichtelijk worden. Ik help u graag daarbij om wekelijks of maandelijks een overzicht te maken hoe de statistieken ervoor staan. Hierdoor weet u op tijd wat goed gaat en waar eventueel nog aan gewerkt moet worden.

Concepting

 

Het bedenken van een concept is in sommige gevallen een ingewikkelde klus. Met tools die ik beheers kan ik binnen korte tijd voor u verschillende concepten bedenken die daarna ook getoetst kunnen worden of de bedachte concepten voor uw organisatie ook daadwerkelijk haalbaar zijn.