Media

The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest
The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest
The Tall Ships Races Harlingen 2018 - Stuart Mavis

Artiesten en evenementen

 

Met zes jaar ervaring in de evenementen- en artiestenindustrie weet ik hoe ik u het beste kan helpen met het organiseren van een evenement of voor het goed in banen lijden van artiesten.

 

Samen met u kijk ik graag na het doel wat behaald moet gaan worden. Aan de hand van dit doel ga ik aan de slag zodat het hoogst haalbare wordt behaald en waarbij de beleving voor de bezoeker zo hoog mogelijk blijft. Hierbij maak ik gebruik van onder meer 2D en 3D tekenen zodat u een goed beeld krijgt van wat u precies kunt verwachten.

Instagram voor de smartphone van social media
Typen van de content op een website
Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation)

Contentstrategie

 

Tegenwoordig heeft bijna iedere website wel een blog op een pagina waar artikelen en informatie te vinden is. Om vandaag de dag boven het korenveld uit te blijven steken is het belangrijk dat u een contentstrategie heeft dat u goed en consistent toepast binnen uw organisatie.

 

Ik help u graag bij het realiseren en uitvoeren van de contentstrategie. Zo zullen we eerst kijken wat uw doelen zijn, hoe u zich wil positioneren en wat u uiteindelijk wil bereiken. Aan de hand van deze informatie kan ik een strategie uitwerken en bijhouden zodat u de doelen en de positionering blijft behouden en iedere keer verbeterd.

Instagram

 

Instagram is vandaag de dag één van de populairste social media kanalen, maar weinig mensen weten dan ook succesvol te zijn op Instagram. Ik help u graag verder om succes te behalen en uw Instagram account zo neer te zetten dat u zich als specialist neerzet binnen uw markt.

 

Hierbij maak ik gebruik van verschillende analyse tools, van verschillende technologieën en het doel wat u met Instagram wil bereiken. Uiteindelijk zal ik een strategie en een rapport ontwikkelen die wij samen kunnen uitvoeren zodat u succes kunt behalen op Instagram!

Sales en de Ticket sales

 

Heeft u een website, bent u een band of doet u aan verkoop in een webshop maar heeft u geen idee hoeveel producten er verkocht zijn? Ik help u graag verder met het beheren van de voorraad en het wekelijks rapporteren van hoeveel kaarten en producten er verkocht zijn.

 

Dit gebeurt aan de hand van het systeem wat u gebruikt en de doelen die u wil behalen. In het wekelijkse rapport zal ik dit visueel weergeven zodat u in één oogopslag weet hoe de zaken ervoor staan en wat u eventueel kunt doen om meer (kaart) verkopen te behalen.