Media en Online

Instagram voor de smartphone van social media
Typen van de content op een website
Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalisation)

Concepting

 

Het bedenken van een concept is in sommige gevallen een ingewikkelde klus. Met tools die ik beheers kan ik binnen korte tijd voor u verschillende concepten bedenken die daarna ook getoetst kunnen worden of de bedachte concepten voor uw organisatie ook daadwerkelijk haalbaar zijn.

The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest
The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest
The Tall Ships Races Harlingen 2018 - Stuart Mavis

Social media

 

Social media is voor veel personen en organisaties een belangrijk plek om aanwezig op te zijn. Het is daarom dan ook erg raadzaam om goed te kijken welke social media kanalen bij u als persoon of binnen uw organisatie past. Door mijn ervaring met de (social) media help ik u graag verder met het kiezen van de juiste kanalen.

Blogging with WordPress CMS-system
UX-Design met Adobe XD
Wireframe met UX Design MJB Events PR

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Samen met het up-to-date houden van uw website en webserver is het belangrijk dat u uw website up-to-date hou op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit zorgt voor de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Door mijn ervaring in de afgelopen jaren weet ik de laatste trends op het gebied van SEO-landschap. Hierdoor kunt u zich focussen op de dingen waar u goed in bent terwijl ik uw website optimaliseer voor de zoekmachines.