Management

75 years old Julio Iglesias on his 50th Anniversary world tour Ahoy Rotterdam (Netherlands) 2019

Event management

Heb jij een evenement, bijeenkomst, congres of een project? En weet jij niet hoe je dat moet aanpakken of moet organiseren? Geen probleem! Door mijn internationale ervaring en afgeronde opleiding Event Management help ik je graag met het organiseren van jouw evenement zodat jij je op andere zaken kunt richten. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier als ik je kan helpen met de organisatie van jouw evenement, bijeenkomst, congres of welk ander soort evenement dan ook.

Media en pers management

De media en pers zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met mijn internationale ervaring kan ik je goed adviseren over de te nemen stappen in de wereld van de media en pers op het gebied van de entertainmentindustrie. Zo kunnen we samen bijvoorbeeld een perspagina maken, persberichten schrijven of de pers en media benaderen om een project aan te kondigen. Ook zou ik voor jou de public relations kunnen oppakken waardoor jij je niet meer druk hoeft te maken over de kant van de media en pers. Wil jij meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Veteranendag Friesland met het Luchtmachtorkest in het WTC Expo Leeuwarden
Loop Leeuwarden 2018

Project management

Heb jij een project en wil je dat het project goed verloopt? Dan help ik je graag. Voor zowel mijn eigen website als voor diverse organisaties heb ik projecten geleid waarbij er veel activiteiten binnen korte periode gerealiseerd moesten worden. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier als je een project manager nodig bent om jouw project in goede banen te leiden.