Grafisch vormgeving

Poster Hineni Symfonie Orkest Concert Bunschoten Spakenburg

Drukwerk

 

Het wordt iets minder vaak gebruikt dan online mediacampagnes, maar is vandaag de dag nog steeds effectief, het drukwerk. Hierbij kunt u denken aan posters en flyers voor evenementen of artiesten. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld fotoboeken, brochures of magazines.

 

Met verschillende Adobe producten kan ik voor u binnen een korte periode het drukwerk klaar maken en deze aan u doorsturen of het drukproces zelf voor u starten, zodat u alleen maar de content hoeft aan te leveren en de bestelling hoeft op te halen in uw brievenbus (of postkantoor).

Online projecten

 

Adobe InDesign is een grafisch programma waarmee magazines worden gemaakt. In de afgelopen jaren heb ik veel rapporten, enkele e-books en verschillende posters gemaakt met Adobe InDesign in combinatie met andere Adobe producten, waaronder Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.

 

Dankzij Adobe InDesign kan ik u helpen om een maandelijks rapport, een e-book of andere leesmaterialen te maken. Dit doe ik aan de hand van een zelfgemaakte workflow waarbij er een goed plan op tafel komt liggen voordat ik de uitvoering doe om u een waardevol en goed product aan te bieden.

Grafisch vormgeving MJB Events PR
Grafisch vormgeving MJB Events PR

Huisstijl

 

Tegenwoordig zijn de meeste ondernemingen actief op het internet. Daardoor wordt het steeds belangrijker dat u de juiste uitstraling heeft naar de buitenwereld. Dit kan worden gedaan door de huisstijl te gaan managen, bijvoorbeeld door een stijlgids voor uw organisatie of bedrijf te maken.

 

Door deze stijlgids weet u precies wat en hoe u zou moeten communiceren. Op deze manier straalt u dezelfde boodschap naar buiten, in dezelfde toon-of-voice met de juiste kleuren of logo gebruik.

Social media

 

Omdat we online aanwezig zijn is het belangrijk dat ook uw online (media) kanalen de juiste boodschap laten zien. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld headers voor op social media, iconen voor social media of specifieke content voor op social media, bijvoorbeeld voor op Instagram. We mogen natuurlijk ook niet de header afbeelding of -video vergeten op uw eigen website.

Krijg waardevolle feedback door deze tips toe te passen bij uw vragenlijst voor uw bezoekers