Grafisch vormgeving

Kleine Prijs van Fryslân 2014 in De Westereen
Poster Hineni Symfonie Orkest Concert Bunschoten Spakenburg
Concordia Sexbierum met hun ledenwervingsactie

Adobe Illustrator

 

Adobe Illustrator is een grafisch programma waarbij waarbij illustraties mee gemaakt kunnen worden. Deze illustraties kunnen variëren van logo’s, (simpele) illustraties tot aan ingewikkelde tekeningen als posters of templates voor tattoos.

 

Met Adobe Illustrator kan ik iedere illustratie maken wat u graag wil hebben. Bijna niks is onmogelijk en veelal komen er mooie producten naar boven. Stap met mij mee naar nieuwe visualisaties en ontdek een wereld die u wellicht nog niet ontdekt heeft. Ik ben benieuwd welk resultaat wij samen kunnen behalen op weg naar succes!

Adobe InDesign

 

Adobe InDesign is een grafisch programma waarmee magazines worden gemaakt. In de afgelopen jaren heb ik veel rapporten, enkele e-books en verschillende posters gemaakt met Adobe InDesign in combinatie met andere Adobe producten, waaronder Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.

 

Dankzij Adobe InDesign kan ik u helpen om een maandelijks rapport, een e-book of andere leesmaterialen te maken. Dit doe ik aan de hand van een zelfgemaakte workflow waarbij er een goed plan op tafel komt liggen voordat ik de uitvoering doe om u een waardevol en goed product aan te bieden.

Adobe Photoshop

 

Heeft u een bewerkte foto nodig of misschien wel een compilatie van verschillende afbeeldingen die samenkomen in één afbeelding? Dan kan ik u samen met Adobe Photoshop helpen om dit te realiseren.

 

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met het aanpassen en samenvoegen van verschillende afbeeldingen dat leidt naar één nieuwe afbeelding. Zo kan ik voor u een nieuwe creatie maken wat impact heeft op uw bezoeker of op uw klant.