Fotografie

Zonsondergang aan zee bij Roptazijl (Friesland) in de buurt van Harlingen - MJB Fotografie
Zonsopkomst bij Harlingen (Friesland - Nederland) met een mooie ochtendlucht - MJB Fotografie
Long exposure fotografie met de zonsondergang aan zee bij Roptazijl (Harlingen - Friesland) - MJB Fotografie

Fotograferen

 

Foto’s maken is vandaag de dag voor iedereen mogelijk. Bijna iedereen heeft wel een smartphone of een fototoestel waarmee iemand een foto kan maken. De kunst is daarbij om te kijken hoe u, als fotograaf, met de compositie en diepte effecten een verhaal kunt overbrengen zonder één woord te zeggen of erbij te plaatsen.

 

Als evenementen-, steden- en natuurfotograaf help ik u graag verder om mijn kennis met u te delen. Hierdoor kunt u met een gerust hard de dingen doen waar u goed in bent terwijl ik zorg dat de foto’s het juiste uitstralen zoals u dat zou graag willen hebben.

De Vlinderstruik die in bloei staat in de zomer - MJB Fotografie
De rode rozen staan in bloei tijdens de nazomer in Wijnaldum (Friesland) - MJB Fotografie
Hommel op een bloem die aan het genieten is van het stuifmeel - MJB Fotografie

Advies fotogebruik 

 

Het is lastig kiezen wanneer u beschikt over vele foto’s. De kunst is daarbij om te kijken welke foto’s het verhaal vertellen dat u graag zou willen uitstralen aan uw doelgroep. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over een evenement, over de uitstraling van een stad of over het laten zien van de natuur.

 

Door mijn ervaring en kennis help ik u graag verder met het adviseren van het fotogebruik. Een goede foto is tegenwoordig van groot belang om de aandacht te krijgen van uw klant. Ga voor echte kwaliteit waar ik u bij zal gaan ondersteunen!

De buitenkant van de Sint Stevenskerk en de Sint Stevenstoren in Nijmegen - MJB Fotografie
Sint Petrus Canisiuskerk in Nijmegen - MJB Fotografie
Overzicht van Leeuwarden bij schemering en zonsondergang met de Achmeatoren - MJB Fotografie

Foto’s bewerken

 

Naast het maken van foto’s die een verhaal vertellen is het ook belangrijk om de foto’s goed te bewerken. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan met Adobe Lightroom en Adobe Photoshop om het beste uit de foto te halen.

 

Dit doe ik door middel van presets, profielen en eigen aanpassingen die de foto net dat extra geven waardoor deze opvalt bij uw doelgroep. Het hoeft hierbij niet alleen te gaan om foto’s die ik heb gemaakt, maar ik bewerk ook graag uw foto’s als u niet meer weet hoe u het beste uw foto kunt bewerken.