Fotografie

Veed Festival en Veed Awards 2018

Eventfotografie

Belangrijke momenten tijdens evenementen, festivals en concerten gaan snel. Daarom is het belangrijk om de juiste momenten vast te leggen op beeld, zodat je content hebt voor jouw website en social media. Als event fotograaf heb ik voor uiteenlopende evenementen, festivals en concerten mogen fotograferen. Wil jij ook een goede fotoreportage over jouw optreden, voor jouw festival of evenement? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Natuur- en landschapsfotografie

Niks is zo rustgevend om de natuur of landschappen te fotograferen. Rustig je compositie kiezen en dan de perfecte foto maken van de natuur of van een bepaald landschap. Zo kan je de gemaakte foto gebruiken voor je magazine, website of voor een artikel over de natuur. Als je een natuur- of landschapsfoto nodig bent, dan kan je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Sneeuw in de winter van 2020 - 2021 - Het dorp Wijnaldum
Long exposure photography in Leeuwarden (Netherlands)

Stadsfotografie

Van oude gebouwen tot moderne huizen. Je kan ze in bijna iedere stad wel vinden. In de afgelopen jaren ben ik op vele plekken geweest waarbij ik in het donker als overdag foto’s heb gemaakt van diverse steden. Zo kan je de sfeer goed op beeld krijgen die je weer kan gebruiken voor jouw website, nieuwsbrief, magazine of voor een (lokale) community. Heb jij een stadsfoto nodig, dan help ik je graag verder! Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.