Data

Data concepting

Concepting

Unieke, innovatieve en originele concepten bedenken kan in sommige gevallen een uitdagende klus zijn. Op basis van data en andere gegevens kan dit proces helpen om jouw bedrijf, merk of website een boost te geven. Ik help je graag mee met het opzetten van nieuwe concepten die jouw doelen en toekomstige wensen verwezenlijken. Maar die ook jouw klanten (en bezoekers) voorzien van de juiste informatie en acties. Wil jij meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Data analyse

Tegenwoordig kan je via ieder platform data krijgen. Denk daarbij maar aan social media, e-mail, website- en webshopdata. Door al deze platformen kan je niet altijd goed zien welke data je het beste kunt gebruiken voor jouw bedrijf, organisatie of (online) media campagne. Ik help je daarom graag bij het analyseren van jouw data. Zo kan ik problemen analyseren, opsporen en advies geven om deze te verhelpen. Zou ik toekomstige strategie├źn kunnen uitwerken op basis van data uit het verleden. En kan ik je helpen bij het doen van onderzoeken om zo achter bepaalde data te komen bij jouw doelgroep die voor jou van belang zijn. Wil jij meer informatie ontvangen of kan ik voor jou aan de slag met data analyseren? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

Data analysing
Data rapportage

Wekelijkse rapportage

Zit jij ook iedere dag de statistieken te bekijken van jouw website, webshop of van jouw social media? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik help je graag met het aanbieden van een wekelijks rapport. In dit rapport laat ik in overzichtelijke tabellen en grafieken zien hoe jouw merk, website of bedrijf er statistisch gezien ervoor staat. Deze data kan ik dan vergelijken met voorgaande jaren, zodat jij goed op de hoogte bent of je groeit of dat het stagneert. Wil jij meer informatie ontvangen of een wekelijks rapport krijgen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.