2D en 3D Tekenen

Concert podium in 3D tekenen met Google SketchUp
Concert podium in 3D tekenen met Google SketchUp
Concert podium in 3D tekenen met Google SketchUp

2D Plattegronden

U heeft het ongetwijfeld wel een keer gezien. Plattegronden op festivals, evenementen of andere publieke gebeurtenissen van wat u waar allemaal kunt vinden. Dit is dan ook één van de eisen om als organisator te hebben van het evenemententerrein.

 

Samen met u kijk ik graag wat voor 2D plattegrond moet hebben. Dit kan bijvoorbeeld een plattegrond zijn die u kunt gebruiken voor uw bezoekers, voor uw draaiboek van het evenement of voor vergunningaanvragen waar bijvoorbeeld de stroomkabels, waterkabels of nooduitgangen te vinden zijn.

 

Door de ervaring kan ik iedere 2D plattegrond naar wens voor u tekenen met behulp van AutoDesk AutoCAD 2D tekenen.

3D Tekeningen

Een uitbreiding op de 2D plattegronden zijn de 3D plattegronden. Dit kunnen plattegronden zijn bijvoorbeeld van uw huis, uw festival of evenement of een overzicht van een markthal waar u uw beurs wil hebben staan.

 

Deze kunt u bijvoorbeeld als plattegrond meegeven aan de bezoeker waar wat te vinden zijn, gebruiken voor de interne organisatie en draaiboek of voor de vergunningaanvraag waar u wat allemaal kunt vinden.

 

Door de ervaring kan ik 3D plattegronden naar wens voor u tekenen met behulp van AutoDesk Revit of met Google SketchUp Pro.

3D Objecten

In sommige gevallen moet u specifieke tekeningen hebben tijdens uw evenement. Bijvoorbeeld wat de specifieke afmetingen zijn van een marktkraam, van de entree van uw evenement of van het podium of catwalk waar de artiesten zijn. Dit teken ik graag voor u zodat u het kunt gebruiken voor in het draaiboek of voor de vergunningsaanvraag om de veiligheid te kunnen uitlichten.

 

Door de ervaring kan ik 3D objecten naar wens voor u tekenen met behulp van AutoDesk AutoCAD of met Google SketchUp Pro.