2D en 3D tekenen

Vectorworks Entertainment (Spotlight) for the visualization of your events

2D tekeningen

2D tekeningen zijn eigenlijk niet meer weg te denken bij evenementen, festivals of tijdens andere (bouw) projecten. Wil jij de beste indruk geven? Dan help ik je graag met het ontwikkelen van een 2D tekening. Op deze 2D tekening kan je alle benodigde informatie laten zien. Bijvoorbeeld waar de nooduitgangen zijn, waar de stroomkabels en waterleidingen liggen en waar de EHBO te vinden is. Wil jij meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

3D tekeningen

Een 3D tekening is vandaag de dag erg effectief om het juiste beeld over te brengen bij jouw klanten, opdrachtgever of handig bij de vergunningaanvraag bij jouw gemeente. Met deze 3D tekening kan je niet alleen alles in 3D laten zien, maar krijgt iedereen ook gelijk de juiste sfeer voorzich. Zo kan je bijvoorbeeld zien hoe hoog het podium komt, kan je perspectieven bekijken en zou je zelfs een 3D animatievideo kunnen maken op basis van de gemaakte 3D tekeningen. Handig voor een sfeerimpressie op de social media kanalen van jouw evenement of festival.

 

Met professionele software maak ik graag 3D tekeningen voor jou. Zo weet jij precies waar wat komt te staan en zou je in de pre-productie ook nog kunnen schuiven met de indeling. Neem hiervoor gerust contact met mij op via het contactformulier.

Vectorworks Entertainment (Spotlight) for the visualization of your events