Leuk dat je er bent, ik ben Michael van den Berg.

 

Nadat Michael van den Berg in 2017 de opleiding Event Management heeft afgerond is hij door gaan studeren aan de opleiding Media & Entertainment Management aan de NHL Stenden Hogeschool (voormalig Stenden Hogeschool Leeuwarden).

 

Door zijn (ruime) ervaringen binnen de evenementen- en artiestenindustrie vond hij de media kant van deze evenementen en artiesten erg interessant om zich daarvoor in te gaan zetten. Zo houdt hij zich onder meer bezig met het uitwerken van een (social) media strategie, maakt hij content voor verschillende organisaties, fotografeert hij tijdens verschillende evenementen en concerten, en doet hij het technische beheer van verschillende websites, waaronder de succesvolle websites Uit de oude Koektrommel.

 

Naast zijn werkzaamheden binnen de evenementen- en artiestenindustrie is hij vooral ook bezig met het verkrijgen van nieuwe kennis. Zo woont Van den Berg vaak (inter)nationale seminars en congressen bij, volgt hij verschillende livestreams van experts bij Adobe, en volgt hij online trainingen en cursussen van onder meer University of Virginia, HEC Paris, University of New South Wales, en Adobe. Dit allemaal om de evenementen en artiesten waarbij Van den Berg betrokken is zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van (social) media.