Ik ben Michael, leuk om kennis te maken!

 

Mijn reis begon in Leeuwarden, in 2013. Toen besloot ik de opleiding event management te gaan volgen. Een opleiding waarin ik mijn jeugddroom zal gaan volgen. Ik kreeg kennis van het vak. Bijvoorbeeld het maken van begrotingen, marketing- en communicatieplannen schrijven, vergunningen aanvragen, managen van artiesten of het maken van draaiboeken en planning voor de dag zelf.

 

Door deze vaardigheden toe te passen binnen de (inter)nationale stages en door veel praktijkervaring op te doen behaalde ik mijn diploma in 2017. Mijn reis stopte daarna niet. Ik ging door, een andere weg weliswaar in.

Ik besloot om de opleiding Media & Entertainment Management te gaan volgen aan de Stenden Hogeschool Leeuwarden, inmiddels NHL Stenden. Een opleiding waarin ik mij zal specialiseren tot mediamanager.

 

Zo zal ik kennis opdoen van het mediagebruik, marktonderzoeken, vormgeving en fotografie. De onderdelen waar ik in de (nabij) toekomst verder mee zal gaan. Als dit allemaal nog niet genoeg is leer ik momenteel ook aanvullende informatie uit andere landen. Zo heb ik uiteenlopende online cursussen gedaan van University of Virginia, HEC Paris en van de University of New South Wales.

 

Op vrijwillige basis ben ik actief betrokken binnen verschillende organisaties, waaronder Uit de oude Koektrommel, Proud on Stage en CGN United.