Over MJB Events PR

Nadat Michael van den Berg in 2017 de opleiding Event Management aan het Friesland College succesvol heeft afgerond is hij gaan doorstuderen aan de opleiding Media & Entertainment Management aan de NHL Stenden Hogeschool (voormalig Stenden Hogeschool Leeuwarden). Deze opleiding heeft hij in 2021 met als eindopdracht het schrijven van de scriptie: Merchandise van artiesten.

 

Door zijn (ruime) ervaringen binnen de evenementen- en artiestenindustrie vond hij de media kant van de evenementen, festivals en artiesten erg interessant. Zogezegd is hij bezig gegaan met de verdieping zoeken in de (online) media. Hierdoor is hij voor uiteenlopende organisaties op vrijwillige basis bezig met het realiseren en optimaliseren van websites, het uitvoeren van online data onderzoeken, het adviseren in media strategieën en fotografeert hij evenementen en concerten.

 

Naast zijn werkzaamheden binnen de evenementen- en artiestenindustrie is hij vooral ook bezig met het verkrijgen van nieuwe kennis. Dit doet hij bijvoorbeeld door (inter)nationale congressen, seminars en webinars bij te wonen, volgt hij diverse livestreams op het gebied van media en entertainment, en volgt hij cursussen van onder meer University of Virginia, HEC Paris, University of New South Wales en Adobe. Al deze kennis en vaardigheden zal hij willen gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen waar dat mogelijk is. Met zijn website MJB Events PR wil hij unieke inzichten geven in de entertainmentindustrie en deelt hij graag zijn kennis met jou als bezoeker.