Over mij

  • Kim Janssen
  • Finale Taptoe Leeuwarden 2013
  • Tzahal Concert
  • Blue Devils International 2015
  • Color Guard Contest Franeker 2016

Laat ik beginnen met mij aan u voor te stellen. Mijn naam is Michael van den Berg en in 2013 ben ik begonnen met de opleiding Event Management aan het Friesland College. Nagenoeg gelijktijdig met deze opleiding heb ik mijn eigen website MJB Events PR opgezet om u mee te nemen in de wereld van de evenementen, festivals, marketing, websites en 3D tekeningen. In juni 2017 heb ik de laatste activiteiten verricht voor mijn opleiding en heb deze succesvol mogen afronden!

 

In deze opleiding heb ik kortgezegd geleerd wat er allemaal bij evenementen komt kijken en welke aspecten moeten worden georganiseerd. Denkt u daarbij aan het maken van begrotingen, het maken van een marketing- en communicatieplan, het verzorgen van Public Relations (PR) en het aanvragen van vergunningen bij de gemeente. Naast deze onderdelen was er ook ruimte gemaakt voor managementtrainingen. Denkt u bijvoorbeeld aan het verzorgen van het artiestenmanagement, coördinatie of het management van leveranciers en alle daarbij komende onderdelen.

 

Naast deze theoretische kant van de opleiding heb ik ervaring mogen opdoen in het werkveld tijdens stages en diverse uiteenlopende bedrijven in de evenementenwereld. Buiten mijn opleiding en stages om ben ik op vrijwillige basis actief betrokken binnen verschillende organisaties en evenementen, waaronder het Proud on Stage, Veed Festival, UR The Dancecompetition en Color Guard Nederland.

Harlingen Haven Slow Motion
Leeuwarden Centraal Station - Slow motion
Harlingen Centrum Oosterbrug

Toekomst visie


In augustus 2017 ben ik begonnen met de opleiding Media & Entertainment Management aan de Stenden Hogeschool. Binnen deze opleiding zal ik mijzelf verdiepen in de (social) media, marketing, communicatie en (televisie)producties. Denkt u bijvoorbeeld aan het werken met Adobe InDesign, Adobe Photoshop of het bewerken van video’s in Adobe Premiere Pro. Natuurlijk mag het mediabeheer waaronder kranten, radio’s en televisie niet worden vergeten!


Hoe kan ik u helpen?


Enthousiast geworden? Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of wilt u gewoon advies hebben? Bekijk dan snel de verschillende onderdelen waar u meer informatie kunt vinden wat ik voor u kan betekenen!

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
Uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of hulp?


Mag ik u toevoegen aan mijn mailinglijst?
Ik gebruik alleen uw voornaam, achternaam en e-mailadres. U kunt zich op ieder gewenst moment ervoor uitschrijven.

 

 

Volg MJB Events PR op Instagram