Over mij

Laat ik beginnen met mij voor te stellen. Mijn naam is Michael van den Berg en in 2013 ben ik begonnen met de opleiding Event Management aan het Friesland College te Leeuwarden. Nagenoeg gelijktijdig heb ik mijn eigen website MJB Events PR opgezet, vooruitlopend op de periode na mijn afstuderen en om u ondertussen mee te kunnen nemen in de wereld van de evenementen, festivals en concerten. Naar verwachting zal ik in 2017 binnen de opleiding Event Management afstuderen, waarna ik als eigen ondernemer hoop van start te kunnen gaan.

De opleiding Event Management leert kortgezegd hoe de diverse evenementen en alle bijkomende onderdelen en aspecten tot in de puntjes georganiseerd moeten worden. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van begrotingen, het maken van een marketingplan, het verzorgen van Public Relations (PR) en het aanvragen van een vereiste vergunning bij de lokale instanties. Tevens is er binnen de opleiding ruimte gemaakt voor managementtraining.

Naast de bovengenoemde theoretisch kant van de opleiding komt er uiteraard een stukje praktijkkennis bij kijken. Zo heb ik de afgelopen jaren de nodige ervaring op mogen doen in het ‘werkveld’ tijdens stages binnen diverse en uiteenlopende bedrijven in de evenementenwereld. Waarbij alle verzetten uit de evenementenbranche aanbod kwamen. Buiten mijn opleiding om ben ik op vrijwillige basis actief betrokken binnen de organisatie van diverse evenementen, waaronder het Straatfestival Harlingen, het Proud Event en het Veed Festival.

Hoe ik u kan helpen

Via mijn website vind u verschillende onderdelen waarin ik u mogelijk kan adviseren en ondersteunen. Te weten:

Evenementen
Ontwerp
Management
Webdevelopment

Heeft u toch nog een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier op mijn website. Mijn streven is om zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht.

 


Neem gelijk contact op!

Heeft u toch nog een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande contactformulier. Mijn streven is om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer (optioneel)

Uw onderwerp

Uw bericht

 

Deel het met uw netwerk
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInBuffer this page