Wie ben ik?

Mijn naam is Michael van den Berg en sinds 2017 ben ik een afgestudeerd Event Manager. Nadat ik de opleiding Event Management heb behaald ben ik momenteel student aan de Stenden Hogeschool Leeuwarden voor de opleiding Media & Entertainment Management.

Veed Awards 2018

Opleiding Event Management (2013 – 2017)

 

In deze opleiding heb ik verschillende aspecten mogen leren, zowel tijdens de vakken als in de praktijk tijdens stages bij erkende stagebureaus. Zo heb ik ervaring mogen opdoen binnen het maken van:

 

  • Begrotingen
  • Marketing- en communicatieplannen
  • Verzorgen van de Public Relations (PR)
  • Vergunningen aanvragen
  • Managementtrainingen
  • Coördinatie
  • Managen van artiesten en van de leveranciers

 

Op vrijwillige basis ben ik actief betrokken binnen verschillende organisaties, waaronder het Hineni Symfonie Orkest, Proud on Stage, Veed Festival, UR The Dancecompetition en Color Guard Nederland.

Opleiding Media & Entertainment Management (2017 – heden)

 

In deze opleiding zal ik mij specialiseren in de marketing- en mediabeheer binnen de entertainmentindustrie. Zo zal ik ervaring opdoen met onder meer professionele programma’s zoals Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Ligthroom. Daarnaast zal er ruimte worden gemaakt voor fotografie vaardigheden, verrichten van onderzoeken, het beheren van de diverse mediakanalen en het neerzetten van sterke merken in de huidige maatschappij.

Winterwandeling met ruige rijp 2017
Gastcollege Femke Wiersma bij Stenden Hogeschool Leeuwarden 2017

Zelfontwikkeling

 

Naast mijn opleiding en taken die ik dagelijks uitvoer voor bedrijven ben ik graag bezig met mijzelf verder te ontwikkelen. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om mijzelf te laten verdiepen in uiteenlopende onderwerpen binnen het menselijk bestaan. Van productiviteit tot aan het neerzetten van een persoonlijk merk (personal branding).

 

Zo volg ik (online) cursussen van herkende universiteiten, zoals University of Virginia, HEC Paris en van de University of New South Wales. Deze kennis en de kennis uit de opleidingen die ik heb gevolgd zal ik zoveel mogelijk toepassen wanneer ik u help om het volgende niveau te behalen.