Ontwerp

Tegenwoordig heeft u verschillende mogelijkheden om uw bedrijf, organisatie, evenement of product te promoten. Deze mogelijkheden kunnen we opsplitsen in offline promotiemateriaal (drukwerk) en in digitale promotiemateriaal.

Offline promotiemateriaal

Offline promotiemateriaal kan (digitaal) worden afgeleverd bij een drukkerij. De drukkerij zorgt er vervolgens voor dat uw drukwerk wordt gedrukt op het door u gewenste product en in de gewenste hoeveelheid. U kunt bij offline promotiemateriaal denken aan bijvoorbeeld flyers, posters, programmaboekjes, visitekaartjes, tassen, pennen of kleding.

Digitaal promotiemateriaal

Bij digitaal promotiemateriaal kunt u denken aan de flyers, posters en programmaboekjes die u online kunt plaatsen. Naast deze mogelijkheid kunt u bijvoorbeeld al voor € 5,- een Facebook advertenties maken waarbij u duizenden mensen in de door u geselecteerde doelgroep kunt bereiken.

Naast het adverteren op Facebook kunt u ook denken aan Instagram campagne, het gebruik van Google+ en het creëren van waardevolle video’s op YouTube. Het versturen van persberichten, zoals persberichten, persfoto’s en muzieksamples, wordt ook verstaan onder digitaal promotiemateriaal.

Ontwerpen, bewerken en versturen

Sinds 2013 gebruik ik Adobe Photoshop samen met Adobe Dreamweaver voor websiteontwerpen en Adobe Illustrator voor ontwerpen. Hiermee heb ik verschillende posters, flyers, concepten voor websites maar ook social media covers gemaakt. Het maken van promotievideo’s en aftermovies hebben in de afgelopen jaren een steeds belangrijker rol gekregen in de online wereld en beleving.

Het maken van promotiemateriaal is afhankelijk van uw wensen. Er zit een verschil tussen het aanleveren en het versturen van deze bestanden indien u online iets wilt plaatsen of dit wilt laten drukken bij een drukkerij.

Hoe kan ik u helpen?

Graag help ik bij en denk ik met u mee over het ontwerpen van promotiemateriaal, het aanleveren hiervan en het maken van promotiecampagnes. Met uw wensen en huisstijl van uw bedrijf, organisatie of evenement kan er makkelijk gekozen worden voor het juiste promotiemateriaal, digitaal of offline.

 


Neem gelijk contact op!

Heeft u toch nog een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande contactformulier. Mijn streven is om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 

Uw naam

Uw e-mail

Uw bericht


Mag ik uw contactgegevens gebruiken?
Mag ik uw e-mailadres, telefoonnummer, voor- en achternaam gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag of het leveren van diensten, waaronder het tijdelijk opslaan van uw gegevens in de e-mail.


Mag ik u toevoegen aan de mailinglijst?
Mag ik uw e-mailadres, voor- en achternaam gebruiken om u de nieuwsbrief en andere updates van MJB Events PR via de e-mail toe te sturen? U kunt zich op ieder moment hiervoor uitschrijven.


 

Interessant? Deel het via:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this page