Webdevelopment

Tzahal Concert
CD-Release in Paradiso Amsterdam
Blue Devils International 2015
Color Guard Contest Drachten 2018 (CGN)
Kim Janssen
DancEvent Franeker 2018 (Bonkerz)
Veed Awards 2018 in Club Panama Amsterdam
Loop Leeuwarden 2018 (Zaailand Leeuwarden)
Website Uit de oude Koektrommel

Technisch beheer

Wilt u een website hebben zonder om te kijken naar het technische aspecten zoals updates, coderingen of webserver? Dan help ik graag bij uw website met het website beheer.

 

Binnen het website beheer kan ik verschillende taken voor u verrichten, afhankelijk natuurlijk van uw eisen en wensen. Het is daarbij mogelijk om enkele maar ook om alle onderstaande taken uit te voeren voor uw website.

 

Aangepaste WordPress installeren (voor meer beveiliging)

Installeren van Plug-ins en WordPress thema

Een wekelijkse back-up van uw volledige website (inclusief e-mail)

Het aanpassen van HTML5, CSS3 of van uw WordPress thema

Serveroptimalisatie voor een betere website ervaring

Het volledig beheren van uw website (inclusief plaatsen van afbeeldingen en teksten)

Het installeren van webshops en onderhoud daarvan

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer u een website heeft dan wilt u ongetwijfeld goed gevonden worden in zoekmachines als Google, Bing of Safari. Om dit mogelijk te maken moet u uw website goed optimaliseren voor deze zoekmachines. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door simpele toepassingen. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan:

URL-structuur van uw website

De naam van de afbeeldingen

Codering van uw website

Het aanmelden van uw website bij de zoekmachines

Het toepassen van caching voor verbeterde snelheid of het

 

Samen met u kijk ik graag hoe uw website op dit moment scoort in de zoekmachines. Dit doe ik aan de hand van een rapport zodat we daarvanuit verder kunnen optimaliseren. Dit is in de meeste gevallen een traject van toepassen, bijschaven en steeds monitoren hoe uw website beter vindbaar kan worden gemaakt in de zoekmachines.

Uit de oude Koektrommel met het stamboomprogramma
Website Hineni Symfonie Orkest

SSL Certificaten

Verstuurd u persoonlijke gegevens via uw website of heeft u een webshop? Dan bent u verplicht om deze persoonsgegevens versleuteld over het internet te versturen. Dit kunt u doen door een SSL Certificaat te installeren op uw webserver.

 

Een SSL Certificaat heeft een geldigheidsduur van één, twee of drie jaar. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende soorten certificaten. Zo is een domeinvalidatie een basiscertificaat waarbij uw website (inclusief www.), uw e-mail en alle bestanden mee worden beveiligd. Dit is voor vele websites meer dan voldoende. De levering van dit certificaat duurt ongeveer 15 minuten na betaling en validatie.

 

Als u subdomeinen wil mee beveiligen, bijvoorbeeld blog.domeinnaam.nl, dan heeft u een zogeheten Wildcard nodig. Dit certificaat is duurder dan de domeinvalidatie, maar heeft dezelfde beveiligingsfuncties als de domeinvalidatie. Daarbij heeft u de mogelijkheid om alles voor de domeinnaam mee te beveiligen binnen dit certificaat. Het maakt daarbij dus niet uit of u één, twee of tien subdomeinen heeft. De levering van dit certificaat duurt ongeveer 15 minuten na betaling en validatie.

 

Voor bedrijven met een vaste kantoorruimte kunt u uw bedrijfsgegevens in het SSL Certificaat toevoegen. Deze certificaten zijn verkrijgbaar als domeinvalidatie of als wildcard, maar kunnen wel duurder uitvallen. De levering van dit certificaat duurt enkele dagen in verband met telefonische en per post validatie.

Hoe kan ik u helpen?

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of verzoek?


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram