Ontwerp

  • Kim Janssen
  • Finale Taptoe Leeuwarden 2013
  • Tzahal Concert
  • Blue Devils International 2015
  • Color Guard Contest Franeker 2016

Promotiemateriaal


Wil u iets onder de aandacht brengen van mensen, online of offline? Dan heeft u materiaal nodig wat u bij deze gewenste doelgroep kan brengen. Bijvoorbeeld een poster, een flyer, een Facebookbanner of een bedrijfsvideo voor de organisatie.

 

Samen met u kijk ik graag welke middelen we kunnen inzetten om een goed product te realiseren. Denkt u bijvoorbeeld maar aan bedrijfsfoto’s en bedrijfslogo, het ontwikkelen van een magazine, een brochure of merchandise (pennen, boekjes, programmaboekjes, kleding) met uw organisatienaam erop.

 

Wanneer we hierin een keuze heb gemaakt zal ik ervoor zorgen dat het gewenste product voor u gereed is. Soms kan dit al binnen een dag zijn, maar soms moeten er bij een drukkerij materialen worden besteld waardoor de wachttijd iets langer duurt.

Veenwouden - Polaroid
Harlingen Centrum Oosterbrug
Welcome to the Village 2014 - Polaroid

Huisstijl


Wanneer u een merk, bedrijf of organisatie vertegenwoordig kunt u het beste kiezen voor één huisstijl. Bijvoorbeeld welke kleuren er gebruikt moeten worden, hoe het logo wordt maar ook hoe de communicatie moet lopen met uw klanten op uw website, via de e-mail of via social media waarop u actief bent als bedrijf.

 

Aan de hand van deze gegevens kan ik voor u aan de slag. Het kan betekenen dat ik de volledige huisstijl voor uw merk, bedrijf of organisatie realiseer. Maar het kan ook betekenen dat ik maar een gedeelte verzorg. Bijvoorbeeld wanneer u alleen nieuwe visitekaartjes nodig bent of wanneer u nieuwe notitieblokken wil hebben met uw logo erop. Bijna alles is mogelijk en is vaak realiseerbaar binnen aanzienlijke tijd.

Website MJB Events PR 2017
Website Uit de oude Koektrommel
Website Hineni Symfonie Orkest

Hoe kan ik u helpen?

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
Uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of hulp?


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram