Evenementen

Tzahal Concert
CD-Release in Paradiso Amsterdam
Blue Devils International 2015
Color Guard Contest Drachten 2018 (CGN)
Kim Janssen
DancEvent Franeker 2018 (Bonkerz)
Veed Awards 2018 in Club Panama Amsterdam
Loop Leeuwarden 2018 (Zaailand Leeuwarden)
Veed Awards 2018

Coördinatie

Wanneer u een evenement gaat organiseren dan is de kans groot dat u te maken krijgt met verschillende soorten facetten. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de vrijwilligers, de catering, artiesten, medewerkers en het logistieke gedeelte hoe het evenement opgebouwd moet worden.

 

Gebruik worden er verschillende mensen aangesteld binnen de organisatie. Zo kan iemand functioneren als vrijwilligerscoördinatie, cateringmanager, artist host of als technisch product.

Uitvoerend producent

Door mijn ervaring in de afgelopen jaren help ik u graag mee met het uitvoeren van de productie coördinatie. Als hoofd productie of als assistent productie, zorg ik ervoor dat alles goed verloopt zodat u rustig kunt genieten van het evenement.

Graceland Presents Elvis Presley on Stage
Promised Land 2015

Pre-productie evenementen

Wanneer er een evenement georganiseerd moet worden bestaat 80 % uit kantoorwerk. Daarin worden alle administratieve zaken geregeld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het maken van een draaiboek, het opstellen van een begroting, vergunningen aanvragen bij de gemeente, het regelen van artiesten, een locatie vastleggen of het uitvoeren van marketing om uw evenement onder de aandacht te brengen.

 

Ik help u graag mee tijdens de pre-productie van uw evenement. Het is daarin mogelijk dat ik samen met u de volledige pre-productie uitvoer, maar het is ook mogelijk om een gedeelte aan mij uit te besteden. Bijvoorbeeld wanneer er een vergunning moet worden aangevraagd of wanneer er een draaiboek gemaakt moet worden.

Onlangs gerealiseerd

Veed Awards 2018
The Pride A - Color Guard Contest Leeuwarden 2018
DancEvent Franeker 2018
Feria de Amsterdam 2016
Straatfestival Harlingen 2015
Congres Popmuziekeducatie 2016
The Tall Ships Races Harlingen 2014
Sensation Performance Ensemble - Color Guard Contest Leeuwarden 2018
Loop Leeuwarden 2016

Hoe kan ik u helpen?

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of verzoek?


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram