Evenementen

  • Kim Janssen
  • Finale Taptoe Leeuwarden 2013
  • Tzahal Concert
  • Blue Devils International 2015
  • Color Guard Contest Franeker 2016

Coördinatie en uitvoerend producent


Wanneer u een evenement gaat organiseren dan is de kans groot dat u te maken krijgt met verschillende soorten facetten. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de vrijwilligers, de catering, artiesten, medewerkers en het logistieke gedeelte hoe het evenement opgebouwd moet worden.

 

Gebruik worden er verschillende mensen aangesteld binnen de organisatie. Zo kan iemand functioneren als vrijwilligerscoördinatie, cateringmanager, artist host of als technisch product.

 

Door mijn ervaring in de afgelopen jaren help ik u graag mee met het uitvoeren van de productie coördinatie. Als hoofd productie of als assistent productie, zorg ik ervoor dat alles goed verloopt zodat u rustig kunt genieten van het evenement.

Takostu - Proud on Stage 2017
Sensation Performance Ensemble - Proud on Stage 2016
Advendo - Proud on Stage 2017

Pre-productie evenementen


Wanneer er een evenement georganiseerd moet worden bestaat 80 % uit kantoorwerk. Daarin worden alle administratieve zaken geregeld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het maken van een draaiboek, het opstellen van een begroting, vergunningen aanvragen bij de gemeente, het regelen van artiesten, een locatie vastleggen of het uitvoeren van marketing om uw evenement onder de aandacht te brengen.

 

Ik help u graag mee tijdens de pre-productie van uw evenement. Het is daarin mogelijk dat ik samen met u de volledige pre-productie uitvoer, maar het is ook mogelijk om een gedeelte aan mij uit te besteden. Bijvoorbeeld wanneer er een vergunning moet worden aangevraagd of wanneer er een draaiboek gemaakt moet worden.

United - Oldekerk - Color Guard Contest Leeuwarden 2018
Veed Festival 2016
Dynamix Winterguard Zevenhuizen - Color Guard Contest Leeuwarden 2018

Hoe kan ik u helpen?

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
Uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of hulp?


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram