Artiesten en Muziek

  • Kim Janssen
  • Finale Taptoe Leeuwarden 2013
  • Tzahal Concert
  • Blue Devils International 2015
  • Color Guard Contest Franeker 2016

Pre-productie artiesten


Wanneer een artiest met regelmaat optreedt kan het zijn dat er veel van de artiest wordt gevraagd. Daarom is het vaak goed om werk uit te besteden, zodat de artiest kan focussen op datgene wat voor de artiest van belang is, zonder u druk te maken over de pre-productie (voorbereiding) van deze optredens, interviews of andere belangrijke afspraken.

 

Ook wanneer u een artiestenmanagement bent kan ik u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u meer productiemedewerkers nodig bent voor uw artiesten. Dit kan een volledige pre-productie zijn, maar kan ook een gedeelte zijn van de pre-productie. Bijvoorbeeld het regelen van contracten, ticket sales, boekingen of de agenda synchronisatie zodat de artiest op de hoogte is met wanneer er een optreden is of wanneer u moet reizen voor een buitenlandse optreden.

CD release in Paradiso Amsterdam
Sensation Performance Ensemble - Color Guard Contest Leeuwarden 2018
Herdenkingsconcert 70 jaar na de Holocaust Drachten

Ticket sales


Naast een eigen website kan het voorkopen dat u een samenwerking heeft met diverse andere voorverkoop adressen. Hierdoor weet u misschien hoe de kaartverkoop verloopt bij u in de webshop, maar is het de vraag hoeveel tickets er zijn verkocht bij de andere voorverkoopadressen.

 

Ik help u graag om hier inzicht in te krijgen. Zo zal ik voor u alle voorverkoopadressen benaderen om voor u, als artiest of organisatie, overzichtelijk de kaartverkoop in kaart te brengen. Deze updates ontvangt u dan wekelijks zodat u weet hoe de verkoop ervoor staat. Aan de hand van deze informatie kan er een marketingcampagne worden gemaakt om op die manier meer kaarten te kunnen verkopen.

40 Jaar muziek van U2

Hoe kan ik u helpen?

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
Uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of hulp?


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram