Artiesten en muziek

Tzahal Concert
CD-Release in Paradiso Amsterdam
Blue Devils International 2015
Color Guard Contest Drachten 2018 (CGN)
Kim Janssen
DancEvent Franeker 2018 (Bonkerz)
Veed Awards 2018 in Club Panama Amsterdam
Loop Leeuwarden 2018 (Zaailand Leeuwarden)

Artiesten management

Wanneer een artiest met regelmaat optreedt kan het zijn dat er veel van de artiest wordt gevraagd. Daarom is het vaak goed om werk uit te besteden, zodat de artiest kan focussen op datgene wat voor de artiest van belang is, zonder u druk te maken over de pre-productie (voorbereiding) van deze optredens, interviews of andere belangrijke afspraken.

 

Ook wanneer u een artiesten management bent kan ik u helpen. Bijvoorbeeld wanneer u meer productiemedewerkers nodig bent voor uw artiesten. Dit kan een volledige pre-productie zijn, maar kan ook een gedeelte zijn van de pre-productie. Bijvoorbeeld het regelen van contracten, ticket sales, boekingen of de agenda synchronisatie zodat de artiest op de hoogte is met wanneer er een optreden is of wanneer u moet reizen voor een buitenlandse optreden.

Veed Awards 2018
Sensation Performance Ensemble - Color Guard Contest Leeuwarden 2018

Ticket sales

Naast een eigen website kan het voorkopen dat u een samenwerking heeft met diverse andere voorverkoop adressen. Hierdoor weet u misschien hoe de kaartverkoop verloopt bij u in de webshop, maar is het de vraag hoeveel tickets er zijn verkocht bij de andere voorverkoopadressen.

 

Ik help u graag om hier inzicht in te krijgen. Zo zal ik voor u alle voorverkoopadressen benaderen om voor u, als artiest of organisatie, overzichtelijk de kaartverkoop in kaart te brengen. Deze updates ontvangt u dan wekelijks zodat u weet hoe de verkoop ervoor staat. Aan de hand van deze informatie kan er een marketingcampagne worden gemaakt om op die manier meer kaarten te kunnen verkopen.

Tzahal concert Drachten
Herdenkingsconcert 70 jaar na de Holocaust Drachten

Stuur uw muziek demo op

Wat is uw persoonlijke naam?

Wat is uw e-mailadres?

Wat is de artiestennaam?

Geef een korte biografie over u als artiest.

Wat is de WeTransfer link van de demo?

In welk genre valt de demo?


Ik heb het privacybeleid en disclaimer gelezen en stem daarmee in. Ik weet dat ik ten alle tijden de informatie kan inzien, bewerken of kan verwijderen.


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram