2D en 3D Tekenen

Tzahal Concert
CD-Release in Paradiso Amsterdam
Blue Devils International 2015
Color Guard Contest Drachten 2018 (CGN)
Kim Janssen
DancEvent Franeker 2018 (Bonkerz)
Veed Awards 2018 in Club Panama Amsterdam
Loop Leeuwarden 2018 (Zaailand Leeuwarden)
Binnenkort tekenen met AutoCAD

2D Plattegronden

U heeft het ongetwijfeld wel een keer gezien. Plattegronden op festivals, evenementen of andere publieke gebeurtenissen van wat u waar allemaal kunt vinden. Dit is dan ook één van de eisen om als organisator te hebben van het evenemententerrein.

 

Samen met u kijk ik graag wat voor 2D plattegrond moet hebben. Dit kan bijvoorbeeld een plattegrond zijn die u kunt gebruiken voor uw bezoekers, voor uw draaiboek van het evenement of voor vergunningaanvragen waar bijvoorbeeld de stroomkabels, waterkabels of nooduitgangen te vinden zijn.

 

Door de ervaring kan ik iedere 2D plattegrond naar wens voor u tekenen met behulp van AutoDesk AutoCAD 2D tekenen.

3D Tekeningen

Een uitbreiding op de 2D plattegronden zijn de 3D plattegronden. Dit kunnen plattegronden zijn bijvoorbeeld van uw huis, uw festival of evenement of een overzicht van een markthal waar u uw beurs wil hebben staan.

 

Deze kunt u bijvoorbeeld als plattegrond meegeven aan de bezoeker waar wat te vinden zijn, gebruiken voor de interne organisatie en draaiboek of voor de vergunningaanvraag waar u wat allemaal kunt vinden.

 

Door de ervaring kan ik 3D plattegronden naar wens voor u tekenen met behulp van AutoDesk Revit of met Google SketchUp Pro.

Ziggo Dome 3D tekening SketchUp Pro
3D Object (tekening) - Stage barrier - SketchUp Pro

3D Objecten

In sommige gevallen moet u specifieke tekeningen hebben tijdens uw evenement. Bijvoorbeeld wat de specifieke afmetingen zijn van een marktkraam, van de entree van uw evenement of van het podium of catwalk waar de artiesten zijn. Dit teken ik graag voor u zodat u het kunt gebruiken voor in het draaiboek of voor de vergunningsaanvraag om de veiligheid te kunnen uitlichten.

 

Door de ervaring kan ik 3D objecten naar wens voor u tekenen met behulp van AutoDesk AutoCAD of met Google SketchUp Pro.

Onlangs gerealiseerd

3D Object (tekening) AutoCAD Revit
3D Object (tekening) - Turnbalk (balance beam) SketchUp Pro
2D Tekening AutoDesk AutoCAD
3D Tekening AutoDesk Revit
Binnenkort tekenen met AutoCAD
Ziggo Dome 2D tekening SketchUp Pro
Concert stage (podium) in 3D
Concert stage (podium) in 3D
Concert stage (podium) in 3D

Hoe kan ik u helpen?

Wat is uw naam?

Wat is uw e-mailadres

Waarbij kan ik u helpen?


Geeft u mij toestemming om...
uw toegestuurde (privé)gegevens te gebruiken zolang dat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of verzoek?


 

 

Volg MJB Events PR op Instagram