Welcome to the Village 2014

Welcome to the Village 2014Foto: © MJB Events PR

Welcome to the Village 2014

De tweede editie van Welcome to the Village vond afgelopen weekend weer plaats op de Groene Ster in Leeuwarden. Het festival was totaal uitverkocht en had een goede en gezellige sfeer. Vanaf vrijdag 18 tot en met 20 juli konden alle bezoekers genieten van deze tweede editie. Ik was assistent van de stagemanager op één van de podia.

In december van 2013 hoorde ik over Welcome to the Village. Het festival moest toen de tijd (2013) tweemaal worden ontruimd omdat het erg slecht weer was. Gelukkig was het tijdens deze tweede editie een stuk beter weer. Temperaturen tussen de 28 en 32 graden Celsius.

Bezoekers en medewerkers konden genieten van een divers aanbod van artiesten zoals Band of Skulls, King Ayisoba, Thomas Azier, Cosmic U, Amsterdam Klezmer Band XL en bijvoorbeeld van de Belgische band Go March die optraden op verschillende podia in de Groene Ster.

Welcome to the Village had ook weer dit jaar een grote vrijwilligersopkomst. Maar liefst 500 vrijwilligers hielpen mee tijdens deze dagen om de tweede editie succesvol te kunnen laten verlopen. De volgende editie staat gepland op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juli 2015!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: