Website “Uit de oude Koektrommel” online

Website van Uit de oude Koektrommel© Uit de oude Koektrommel © MJB Events PR

Website “Uit de oude Koektrommel” online

In de afgelopen dagen zijn Uit de oude Koektrommel en ik bezig geweest met het maken van haar eigen website. Voorheen was dit via Blogspot, wat onderdeel is van Google. Doordat er verschillende wensen waren, heeft Uit de oude Koektrommel besloten om haar eigen website te openen. Laten we kijken wat ik allemaal voor deze website heb gedaan.

Sinds februari 2016 bestaat Uit de oude Koektrommel. Voorheen kon u altijd via de Blogspot website terecht waar verschillende geschiedenis verhalen, familiefoto’s en interessante gebeurtenissen op werden geplaatst rondom diverse stambomen door de jaren heen.

Doordat er verschillende wensen waren heeft Uit de oude Koektrommel besloten om haar eigen website te openen. www.uitdeoudekoektrommel.com is geboren waar u alle verhalen van de verschillende families kunt terug lezen met bijpassende foto’s en video’s, zoals u gewend was.

Waarbij heb ik meegeholpen?

Door de verhuizing van Blogspot naar haar eigen website zijn er verschillende taken verricht waaronder het installeren van het Content Management System (CMS). Maar dat was niet het enige. Zo heb ik zorg gedragen voor:

Het installeren van het Content Management System

Diverse plug-ins en thema geĂŻnstalleerd

Het design verzorgd en aangepast aan alle wensen en eisen

SEO-optimalisatie toegepast

Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid

De kleuren aangepast zodat deze aansluiten op de huisstijl

Alle wensen en eisen doorgevoerd in de website

Website beveiligd met een SSL-certificaat

Tot slot

Een mooie en leuke opdracht om te mogen doen met een nieuwe website. Ondanks dat de website helemaal klaar is, zal ik in de komende periode de website blijven monitoren of alles goed werkt en dat alles naar wens is.

Wilt u op de hoogte blijven van Uit de oude Koektrommel? Dan vindt u hieronder haar website en social media.
Website
RSS-feed
Contact

Tags: