Website Uit de oude Koektrommel bestaat één jaar

Website van Uit de oude Koektrommel© Uit de oude Koektrommel © MJB Events PR

Website Uit de oude Koektrommel bestaat één jaar

Eén jaar geleden heb ik samen met Uit de oude Koektrommel de laatste hand mogen leggen aan de website. Vandaag bestaat Uit de oude Koektrommel één jaar waar we trots op mogen zijn! In dit artikel geef ik u een kort overzicht met alle resultaten van het afgelopen jaar!

Wat is Uit de oude Koektrommel?

Sinds 18 mei 2016 bestaat de website Uit de oude Koektrommel. Dit is een website waarbij u verschillende familieverhalen kunt teruglezen. Denkt u bijvoorbeeld aan het verhaal Hulckesteijn, Theodorus, van Pauselijk Zouaaf tot landloper, Grote brand van Londen en Knollys Roos Ceremonie. Natuurlijk mogen we het verhaal over de Sunlight zeep niet vergeten!

Naast deze familieverhalen kunt u van 892 achternamen en ruim 2.000 personen de stambomen terugvinden en hun relaties tot elkaar bekijken (gegevens 17 mei 2017). Denkt u maar aan de familienamen Jansen, Van den Berg, Ubeda en Ludolphi.

Google is erg tevreden

Vanaf het begin (18 mei 2016) verzorg ik het technische gedeelte van de website voor Uit de oude Koektrommel. Denkt u bijvoorbeeld aan het doorvoeren van de updates, het toepassen van het AMP Project en het toepassen van de laatste SEO (Search Engine Optimization).

Hierdoor heeft de content op de website van Uit de oude Koektrommel gezorgd voor ruim 3.300 URL’s in Google! Deze URL’s gaan bijvoorbeeld over de familieverhalen, foto’s en over de stambomen van de 2.000 personen! Een grote klus is het geweest met een mooi resultaat voor Uit de oude Koektrommel!

In het kort: Wat heb ik gerealiseerd?

Ik had het eerder in dit artikel erover dat ik verschillende activiteiten had verricht voor Uit de oude Koektrommel. Hieronder som ik alles nog even voor u in het kort op:

Het installeren van het Content Management System

Diverse plug-ins en thema geïnstalleerd

Het design verzorgd en aangepast aan alle wensen en eisen

SEO-optimalisatie toegepast

Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid

De kleuren aangepast zodat deze aansluiten op de huisstijl

Alle wensen en eisen doorgevoerd in de website

Website beveiligd met een SSL-certificaat

Installeren van de stamboomsoftware

Het overzetten en installeren van de stamboom als GEDCOM-bestand

Het design verzorgd en aangepast aan alle wensen en eisen

Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid

Alle eisen en wensen doorgevoerd in de website

 

Tot slot

U ziet het, een jaar met veel gebeurtenissen. Het was ook een jaar dat Uit de oude Koektrommel is gegroeid. Honderden bezoekers hebben de weg gevonden naar de website, naar de familieverhalen en stambomen. Het is voor nu nog even wachten op het volgende jubileum, maar ongetwijfeld zult u mooie familieverhalen in de komende periode te lezen krijgen!

Volg Uit de oude Koektrommel op
Website
RSS-feed
Contact

Tags: