Vijf jaar MJB Events PR

Proud Event 2015© MJB Events PR

Vijf jaar MJB Events PR

In de afgelopen vijf jaren heeft MJB Events PR duizenden bezoekers mogen verwelkomen die opzoek waren naar informatie of assistentie voor hun evenementen, vormgeving, marketing of website. In deze jaren heb ik ook als persoon mijzelf mogen ontwikkelen. Zo heb ik internationale ervaring mogen opdoen binnen de evenementen- en artiestenwereld. In dit artikel neem ik u mee in de afgelopen jaren met beeldmateriaal van dat jaar.

Het jaar 2013

Het jaar 2013 was het begin van MJB Events PR. Ik begon mijn website om u mee te nemen in de wereld van de evenementen, artiesten en festivals. Zo heb ik bijvoorbeeld meegeholpen tijdens Taptoe Leeuwarden 2013, het Freeze Festival en tijdens de wereldrecordpoging van Serious Record.

Serious Record Leeuwarden 2013

 

Het jaar 2014

Dit was het jaar van de doorontwikkeling. Ik ging dit jaar meer op de organisatorische kant zitten van de evenementen. Denkt u bijvoorbeeld maar aan Lassie ToverRock, aan Oerol op Terschelling of aan Welcome tot he Village. Een jaar met mooie ervaringen, diversiteit aan evenementen en een uitbreiding voor zowel mijn website als voor de organisaties zelf.

Admiral Freebee - Oerol 2014

Het jaar 2015

Dit was het jaar van grote wijzigingen. In dit jaar heb ik zowel tijdens de werkzaamheden als achter de schermen grote wijzigingen doorgevoerd. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het toevoegen van ontworpen modellen, van een combinatie van tools en van het toepassen van kennis bij de producten en diensten waarbij ik u kan helpen.

In dit jaar ging ik onder meer helpen tijdens het Mars- en Showconcours, 70 jaar herdenking van de Holocaust in Drachten en Elburg, hielp ik mee bij de Blue Devils International en was ik organisatorisch aanwezig tijdens het Tzahal concert in Drachten.

Tzahal Concert in Drachten 2015

 

Het jaar 2016

Dit was het jaar van veranderingen achter de schermen. Net zoals in 2015 heb ik achter de schermen verschillende wijzigingen doorgevoerd waardoor taken effectiever en productiever uitgevoerd worden ten opzichte van de voorgaande jaren. Daarbij heb ik ook mijzelf bijgeschoold in software wat ik gebruik. Denk daarbij maar aan Autodesk AutoCAD, Microsoft Project of aan Google SketchUp.

Amsterdam Klezmer Band met CD-Release in Paradiso Amsterdam 2015

 

Het jaar 2017

2017 was het jaar van de veranderingen. Zo heb ik mijn opleiding Event Management mogen afronden en ben ik gestart aan de opleiding Media & Entertainment Management aan de Stenden Hogeschool Leeuwarden. Daarnaast ben ik via mijn website meer gaan schrijven over nieuwe ontwikkelingen in de evenementen-, media– en muziekbranche.

Top Secret - Proud on Stage 2017

Het jaar 2018

Dit jaar, 2018, was het jaar van de ontwikkelingen. Zowel op mijn website als achter de schermen is veel veranderd. Door op een creatieve, effectieve en productieve manier te kijken kan ik u meer gerichter helpen met uw vraag of probleem. Op deze manier kunt u weer uw klanten verder helpen in het oplossen van problemen.

The Tall Ships Races Harlingen 2018 - The Cool Quest

De toekomst: het jaar 2019

Voor 2019 staan er een aantal grote projecten te wachten. Deze projecten worden op dit moment achter de schermen voorbereid wat ik in het eerste kwartaal van 2019 hopelijk mag lanceren. Hierover houd ik u graag op de hoogte via mijn website.

Conclusie

Het waren vijf mooie jaren. Vijf jaren waarin ik veel heb geleerd maar waarbij ik ook u heb mogen helpen met verschillende mooie projecten. Ook in de komende vijf jaar wil ik u weer helpen waar dat mogelijk is. Neem daarom gerust contact met mij op om te kijken hoe ik u kan helpen!

Tags: