UR The Dancecompetition 2017

UR The Dancecompetition 2017Foto: © MJB Events PR

UR The Dancecompetition 2017

Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van UR The Dancecompetition 2017. Een evenement wat wordt georganiseerd door Karin Pander (eigenaresse UrbanRaw). Ik hielp voor de vierde keer mee tijdens dit evenement!

Rond 09:30 uur waren de eerste werkzaamheden al bezig in Sporthal De Trije in Franeker. Het was weer tijd voor een nieuwe editie van UR The Dancecompetition. Al snel stonden alle jurytafels klaar, de tribune en stoelen waren gereed en het decor werd opgebouwd door GV Audio uit Leeuwarden. Alles verliep onder leiding van Karin Pander, het brein achter UR The Dancecompetition!

Toen de bezoekers eenmaal binnen waren, de dansteams zich hadden voorbereid, was het rond 12:00 uur tijd voor de eerste categorie. Alle teams deden het erg goed op de dansvloer, waar ze een beoordeling kregen door drie vakjuryleden. De juryleden waren Joel Middelbos (bekend van Gameboyz), Jody Geijsendorpher (bekend van Dance, Dance, Dance) en Kevin Cruden (bekend van Creative Academy of Dance – C.A.D.).

Rond de klok van 16:15 uur was de laatste dansgroep aan de beurt. Het einde van een mooie editie van UR The Dancecompetition 2017. Iedereen ging met een tevreden gevoel huiswaarts!

Ondanks dat we nog een jaar moeten wachten, kunnen we in die tussentijd genieten van foto’s die aankomende weken online komen van UR The Dancecompetition. De volgende editie van UR The Dancecompetition is op zondag 3 juni 2018! Graag tot dan in Sporthal De Trije te Franeker!

Tags: