UR The Dancecompetition 2016

UR The Dancecompetition 2016Foto: ┬ę MJB Events PR

UR The Dancecompetition 2016

UR The Dancecompetition vond voor de 9de keer plaats in De Trije te Franeker. Een danswedstrijd met maar liefst 90 verschillende teams uit het noorden van Nederland! Vorig jaar hielp ik ook al mee voor de eerste keer tijdens dit evenement, maar ook gisteren hielp ik weer mee! Een evenement wat word georganiseerd door Urban Raw uit Leeuwarden.

Om 11:00 uur verzamelde het team zich in De Trije te Franeker om alles klaar te maken en te zetten voor de danswedstrijd die om 14:00 uur zou gaan beginnen. De jurytafels werden klaargezet, de tribunes werden uitgeschoven en het decor werd opgebouwd door GV Audio. Alles onder soepele begeleiding van Karin Pander van Urban Raw, het brein achter dit succesvolle evenement!

Na de openingsdans was het tijd voor de categorie├źn wat begon van de kinderen, naar de jeugd en als laatst de oudere teams. De leeftijdscategorie tussen de 8 jaar en de 20 jaar. Na de eerste vier categorie├źn kwamen de prijsuitreikingen met de beoordelingen van de juryleden. Het niveau was erg hoog, zowel bij de kinderen als bij de jeugd en bij de oudere teams.

Rond 19:40 uur was het laatste optreden gegeven. Het zit er weer op. Gelukkig voor de liefhebbers vindt er op zondag 26 juni een nieuwe editie plaats van UR The Dancecompetition in De Trije te Franeker. Het belooft ook dan weer een mooi en succesvol avontuur te worden, want dan zal de 10de editie plaats vinden in Franeker!

Foto’s: ┬ę MJB Events PR

Tags: