UR The Dancecompetition 2016 (zomer editie)

UR The Dancecompetition 2016Foto: ┬ę MJB Events PR

UR The Dancecompetition 2016 (zomer editie)

Het is feest want UR The Dancecompetition was gisteren voor de 10de keer georganiseerd door Urban Raw uit Leeuwarden. Over de 85 teams deden mee uit het noorden van Nederland!

Rond de klok van 10:00 uur verzamelde de organisatie zich om alles in gereedheid te brengen. Zo moesten de jurytafels worden klaargezet, de tribunes moesten worden uitgeschoven, het decor moest worden gebouwd en de kassa’s moesten paraat staan voor de eerste bezoekers die al om 11:00 uur aanwezig waren. Dit allemaal onder soepele begeleiding van Karin Pander van Urban Raw, het brein achter dit succesvolle evenement!

Na een mooie openingsdans was het tijd voor de categorie├źn wat begon bij de kinderen en ging vervolgens langzaam naar de oudere (demo)teams. De leeftijdscategorie van de teams verschilde tussen de 5 en de 20 jaar oud. Tussen de categorie├źn waren er pauzes, prijsuitreikingen en ook nog shows van de juryleden Carmen Chloe, Kishan Indallal en Arnold Arakaza.

Maar aan alles komt er een eind. Ook aan deze jubileum editie van UR The Dancecompetition met een goede sfeer, veel publiek en het hoge dansniveau van de deelnemende teams. Rond de klok van 18:45 uur was de laatste team klaar om zich op te maken voor de laatste prijsuitreiking.

Tien edities van UR The Dancecompetition is nu een feit. Een danswedstrijd die niet meer weg te denken is uit het noorden van Nederland. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor de 11de editie van UR The Dancecompetition. Deze zal plaatsvinden op zondag 29 januari 2017 in De Trije te Franeker.

Tags: