UR The Dancecompetition 2015

UR The Dancecompetition 2015Foto: ┬ę MJB Events PR

UR The Dancecompetition 2015

Gisteren vond er in De Trije te Franeker de 7de editie plaats van UR The Dancecompetition wat georganiseerd wordt door Urban Raw uit Leeuwarden. Dit was de eerste keer dat ik meehielp tijdens dit grote evenement wat erg druk bezocht werd.

Maar liefst zeventig dansscholen uit het noorden van Nederland deden mee aan dit grote evenement. Ze varieerden in de leeftijdscategorie van 8 jaar tot en met 20 jaar, opgedeeld in verschillende categorie├źn wat beoordeeld werd door een vakjury!

Na een openingsdans en de eerste paar deelnemers zat de sfeer er al erg goed in. De tribunes waren vol, er was een positieve sfeer en iedereen was erg positief over het evenement. De bezoekers konden genieten van alle deelnemende acts tijdens deze 7de editie van UR The Dancecompetition.

Rond de klok van 18:30 uur was de danswedstrijd alweer helaas voorbij. Iedereen kan met een tevreden gevoel richting huis gaan en zich klaarmaken voor de volgende editie van UR The Dancecompetition. Deze editie zal plaatsvinden op zondag 21 juni 2015 in De Trije in Franeker.

UR The Dancecompetition 2015

Foto: ┬ę MJB Events PR

Tags: