Terugblik op het jaar 2021

MJB Events PR 2021Foto: © MJB Events PR

Terugblik op het jaar 2021

2021 was een jaar om op te slaan in de archiefboeken. Een jaar met (nieuwe) Coronamaatregelen, een jaar van nieuwe ontwikkelingen en een jaar van uitbreidingen op mijn website. Het einde van 2021 nadert en dat betekent dat ik nog één keer terug ga kijken op het afgelopen jaar.

Het jaar ging relatief snel voorbij. In het begin van het jaar hadden we die strenge lockdown, waarbij (bijna) alles gesloten was. Ik liep toen nog stage in Groningen bij een artiestenmanagement. Dit was deels thuiswerken en deels werken op kantoor. De stage had ik al halverwege het jaar afgerond met een goed.

In dezelfde periode schreef ik ook mijn scriptie voor de opleiding Media & Entertainment Management. Deze opleiding startte ik in 2017. Gelukkig heb ik mijn scriptie Merchandise van Artiesten behaalt met een ruime voldoende, waardoor ik geslaagd ben voor de opleiding.

Door het behalen van deze opleiding zal ik in 2022 en 2023 nieuwe studieplannen maken die ik zeker zal gaan navolgen. Voor 2022 staan er ook weer mooie projecten op de planning. Dit begint zomenteen al op eind december 2021 tot en met halverwege januari 2022. In deze periode zal ik mijn website volledig aanpassen. In de loop der jaren ben ik bepaalde richtingen opgegaan, waardoor ik ook afscheid ga nemen van oudere richtingen die niet meer bij mij (en bij MJB Events PR) vind passen. Meer hierover zal ik later in een blogartikel vertellen.

Onderaan de streep, bijna het einde van 2021, kan ik terugkijken op een indrukwekkend jaar 2021. Een jaar waarin ik vooruit ben gegaan qua vaardigheden en het afronden van projecten. Maar het was ook een jaar van veranderingen en nieuwe (inter)nationale samenwerkingen met diverse organisaties.

We gaan ons klaarmaken voor de feestdagen en voor de jaarwisseling. Ik wil jou als (trouwe) bezoeker heel erg bedanken voor het mooie en fijne jaar 2021. Ik kijk erna uit om ook met jou samen te gaan werken in 2022! Daarom wens ik jou (en je naasten) hele fijne feestdagen, een mooie jaarwisseling en al het goeds toe voor het nieuwe jaar 2022!

Tags: