Terugblik op het jaar 2019

MJB Events PR 2019Foto: © MJB Events PR

Terugblik op het jaar 2019

Het jaar 2019 is bijna ten einde. We kunnen ons gaan klaar maken voor de Kerstdagen en de jaarwisseling van 2019 naar 2020. Dit is dan ook een mooi moment om nog één keer over de schouders te gaan kijken naar het jaar 2019. Een jaar waarbij veel ontwikkelingen hebben plaatsgevonden voor MJB Events PR. In dit artikel vertel ik je daar meer over!

Het jaar van verandering

2019 was het jaar waarin het een en ander ging veranderen. In de afgelopen jaren was je van mij gewend dat ik mij veel bezig hield met het organiseren van evenementen en het verzorgen van het artiestenmanagement voor artiesten. In het afgelopen jaar is daar het een en ander in veranderd.

In de laatste paar jaar heeft MJB Events PR zich achter de schermen op verschillende fronten zich ontwikkeld. Bijvoorbeeld bezig zijn met fotografie, het ontwikkelen van nieuwe website concepten en het uitvoeren en toepassen van de grafische vormgeving.

Deze laatste ontwikkelingen komen steeds meer naar voren en zullen zeker in 2020 meer naar voren komen in de kernactiviteiten van MJB Events PR. Het ondersteunen en het delen van kennis met jouw organisatie, bedrijf of stichting op het gebied van:

  • 2D en 3D tekenen
  • Fotografie
  • Media
  • UI Design
  • UX Design

 

Het jaar van groei en resultaat

Het jaar 2019 was ook op een ander vlak een succesvol jaar. In 2018 heb ik een strategie ontwikkeld wat onderdeel is van een groter project van MJB Events PR. In het artikel MJB Events PR bestaat vandaag 6 jaar heb ik je verteld over het project De Toekomst hangt in de lucht.

Binnen dit project wordt er een strategie toegepast waarbij de informatie aan je wordt aangeboden over de onderwerpen waar MJB Events PR je bij kan ondersteunen. Dit project is sinds oktober 2018 al toegepast en zal in 2020 nog verder uitgebreid worden, zodat ik je nog beter kan ondersteunen waar dit mogelijk is.

Een deel van dit project is in 2019 al uitgebreid en zal dus in het komende jaar nog verder uitgebreid worden. Door het toepassen van dit project in 2019 heeft dit gezorgd dat de bezoekersaantallen per dag gemiddeld met 70 % zijn gegroeid. Hierdoor zal deze toepassing ook in 2020 en de jaren die daarna volgen verder worden uitgebreid zodat je zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Het jaar van mooie projecten

In 2019 heb ik ook deelgenomen aan grote en mooie projecten. Zo heb ik in 2019 deelgenomen aan:

 

Daarnaast heb ik ook andere mooie projecten mogen uitvoeren. Ik ben voor verschillende organisaties, waaronder Uit de oude Koektrommel, Vixens Wedding, Hineni Symfonie Orkest en voor EDESDP de website aan het ontwikkelen en te optimaliseren. In 2020 zal hier nog meer aandacht aan besteed worden.

Naast het optimaliseren van websites en het uitvoeren van evenementen was 2019 ook een jaar waarbij veel grafische vormgeving werd toegepast. Zo heb ik voor uiteenlopende organisaties verschillende illustraties, posters en flyers mogen ontwerpen. De hoeveelheid projecten binnen de grafische vormgeving zal ook in 2020 verder toenemen.

Tot slot

2019 kunnen we dan ook afsluiten als een mooi en prachtig jaar. Een jaar waarin ik veel heb mogen doen, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan en waarbij ik vele mensen heb meegeholpen met het behalen van resultaten. Het jaar 2020 belooft dan ook weer een mooi jaar te worden waarin ik hopelijk nog vele andere projecten mag uitvoeren voor jou. Neem gerust contact met mij op als je een project heb waarbij je ondersteuning bij wil krijgen. Dan maken we er een mooi jaar ervan! Ik wens je hele fijne feestdagen en een veilig, mooi en muzikaal 2020 toe!

Tags: