Terugblik op het jaar 2017

MJB Events PR 2017Foto: © MJB Events PR

Terugblik op het jaar 2017

We gaan richting de feestdagen en dat betekend dat het jaar alweer bijna voorbij is. Vandaag wil ik samen met jou terugblikken op het afgelopen jaar en wat ik allemaal heb mogen doen voor je, voor andere en welke ervaringen ik heb gedeeld.

We begonnen het jaar met het Color Guard Contest Drachten 2017. Een mooi evenement met mooie, spectaculaire en snelle wisselingen. Aan het eind van de maand januari was het tijd voor de eerste voorronde van DancEvent Franeker 2017. Een mooi dansevenement in Sporthal De Trije te Franeker, georganiseerd door drie verschillende dansscholen, waarbij ik assisteerden tijdens deze voorronde.

Ook was het weer tijd voor het WGI Regional Contest in Almere. Internationale Color Guard groepen deden mee aan deze wedstrijd in het Topsportcentrum in Almere. Een week later organiseerde ik in Sneek een turnwedstrijd voor Mijn Level UP.

Natuurlijk mocht Leeuwarden niet ontbreken in het evenementenlijstje van 2017. Hierbij hielp ik mee tijdens het Color Guard Contest Leeuwarden op 11 maart. Ondanks dat sommige deelnemers blessures kregen, was het een mooi contest om te mogen kijken met een hoog niveau! Ook in het nieuwe jaar komt Color Guard Nederland weer terug in Leeuwarden!

Begin april was het tijd voor nog een turnwedstrijd in Grou, een plaatsje vlakbij Heerenveen in Friesland. Een mooie wedstrijd met hoog niveau en mooie turnelementen. Dit werd gevolgd door de derde editie van het Veed Festival 2017 in Amsterdam!

Na deze drukke periode te hebben gehad begonnen we in mei met Loop Leeuwarden 2017. Een mooi sportevenement met vele verschillende soorten hardlopers en wandelaren. Tijd dus om de benen even goed te strekken en te genieten van de weide natuur of van de binnenstad van Leeuwarden.

In juni maakten we de Sporthal De Trije weer als een danstempel voor UR The Dancecompetition. Een inmiddels toonaangevend danswedstrijd met verschillende dansteams uit Noord-Nederland.

Na een paar maanden van geen evenement te hebben georganiseerd maar wel andere leuke projecten te hebben gedaan, waar ik zomenteen nog erop terug kom, was het tijd voor de tweede editie van Proud on Stage 2017. Een mooi evenement in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden waarbij vele muzikanten, dansers en koren een mooi optreden verzorgden.

Een jaar met vele hoogtepunten

Het was niet alleen een jaar met verschillende soorten evenementen, maar het was ook een jaar met verschillende veranderingen en nieuwe wegen inslaan. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding Event Management behaald in juli van dit jaar. Ben ik in oktober een dag aanwezig geweest bij het hoofdkwartier van Google Nederland in Amsterdam en ben ik begonnen met de nieuwe opleiding Media & Entertainment Management waarbij ik al veel heb samengewerkt met (buitenlandse) studenten. Een mooie en leuke ervaring om te zien hoe buitenlandse studenten projecten aanpakken!

Websites, webshops en andere leuke activiteiten

Naast de evenementen en alle mooie hoogtepunten heb ik ook andere projecten mogen realiseren. Bijvoorbeeld het verzorgen van een stamboomsysteem voor Uit de oude Koektrommel, het installeren van een SSL Certificaat bij Uit de oude Koektrommel en bij het Hineni Symfonie Orkest. Of bijvoorbeeld het verhuizen van de website, webshop en e-mail van het Hineni Symfonie Orkest naar een andere webhosting. Leerzame en mooie projecten!

Natuurlijk mogen we ook niet andere projecten vergeten. Bijvoorbeeld het maken van promotiemateriaal voor Oranje uit Minnertsga. Het bijwonen van een Hubspot seminar in Amsterdam of het techniek verzorgen voor onze eigen studentenprogramma Stunity van Omroep Leo in Leeuwarden.

Terugblik

Een leerzaam, mooi en gevarieerd jaar met vele mooie en leuke hoogtepunten. Ik kan terugkijken op een geslaagd jaar! Natuurlijk hoop ik om wederom met jou in 2018 aan de slag te gaan en mooie dingen te kunnen realiseren. Heb je (direct) hulp nodig? Dan help ik je graag verder.

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: