Terugblik op het jaar 2016

MJB Events PR 2016Foto: © MJB Events PR

Terugblik op het jaar 2016

Het jaar 2016 loopt bijna ten einde en we gaan ons opmaken voor 2017. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Krijgen we nieuwe technieken die we toe kunnen passen op ons werk en social media of gaan we back to school in 2017? Wat het ook gaat worden, ik blik vandaag terug op het afgelopen jaar, 2016.

Het jaar begon eigenlijk al in november 2015. De voorbereiding van het 20-jarig bestaan en CD-release van de Amsterdam Klezmer Band in Paradiso Amsterdam. Deze productie mocht ik namens mijn stagebedrijf organiseren en verzorgen. Natuurlijk was ik op 25 februari 2016 ook aanwezig om alles in goede banen te leiden!

Al snel kwamen er ook andere evenementen erbij. Zo hielp ik mee tijdens de 9de en 10de editie van UR The Dancecompetition, was ik weer te vinden bij het Veed Festival en kreeg ik er enkele nieuwe evenementen erbij. Denk bijvoorbeeld aan Feria de Amsterdam, Friese Kampioenschappen & Springwedstrijden turnen in Franeker of het Congres Popmuziekeducatie in de Neushoorn Leeuwarden.

Kortom, genoeg om op te noemen. Hieronder zie je alle evenementen waarbij ik in 2016 aanwezig was. Je kunt op het evenement klikken, waardoor je (in een nieuw tabblad) naar het gekozen artikel wordt gestuurd.

 

Te gast

Naast het organiseren of meehelpen tijdens deze mooie evenementen, was ik ook te gast bij drie evenementen als bezoeker.

 

Promotie en websites

In 2016 had ik niet alleen verschillende evenementen georganiseerd. Ook heb ik in het afgelopen jaar mooie promotie- en marketingcampagnes mogen verzorgen met verschillende websites die online zijn gekomen. Hieronder zie je een kleine greep uit de promotiematerialen en websites die ik in het afgelopen jaar heb mogen verzorgen.

 

Veranderingen in MJB Events PR

Ook heb ik in het afgelopen jaar verschillende (grote) updates doorgevoerd binnen mijn eigen website en social media. Zo heb je ultrasnelle pagina’s dankzij het AMP Project en kan je wekelijks op mijn blog terecht voor uiteenlopende onderwerpen.

Deze aanpassingen heb ik bijvoorbeeld ook doorgevoerd in de website van Uit de oude Koektrommel. Dit heeft al gezorgd voor mooie resultaten en vele bezoekersaantallen! In 2017 ga ik deze website (en natuurlijk mijn eigen website) nog verder optimaliseren waar dit nodig is!

Wat brengt 2017 ons?

Ik verwacht dat we in 2017 nog meer via onze telefoon online zullen zijn. Bijvoorbeeld voor het bestellen van producten, het bekijken van evenementen of het lezen van informatieve artikelen die ik wekelijks publiceer op mijn website.

Natuurlijk zal ik ook weer in 2017 aanwezig zijn op diverse en uiteenlopende evenementen door heel Nederland, bezig zijn met websites en SEO, het maken van promotiemateriaal en het tekenen van 2D of 3D tekeningen in AutoCAD!

Voordat we gaan kijken naar de evenementen en andere mooie projecten die te wachten staan in 2017, hebben we eerst nog de Kerst en het uiteinde van 2016. Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar met de mooie dingen die ik voor je en met je heb mogen doen. Graag zie ik je dan ook weer terug op één van de evenementen van 2017, bij het maken van promotiemateriaal of het beheren van jouw (persoonlijke) website. Laten we er een mooi jaar ervan maken. Maar voor nu wens ik je fijne feestdagen en een goed uiteinde!

Foto’s: ¬© MJB Events PR

Tags: