Terugblik op het jaar 2015

MJB Events PR 2015Foto: © MJB Events PR

Terugblik op het jaar 2015

Het jaar is bijna voorbij. De feestdagen staan voor de deur wat wordt gevolgd door het nieuwe jaar. Het jaar 2016, wat ongetwijfeld mooie evenementen, festivals en concerten met zich mee zal gaan brengen. Maar hoe was het jaar 2015 voor mij? Wat heb ik allemaal gedaan in dit jaar? Laten we snel terug gaan kijken op het jaar 2015!

Het jaar 2015

Nog eenmaal terugkijken op het jaar 2015. Het jaar met veranderingen, nieuwe evenementen, diepte maar ook zeker hoogte punten in de evenementen- en festivalwereld. Zo heb ik mee mogen helpen tijdens de volgende evenementen, concerten en festivals!

 

Te gast bij…

Natuurlijk was dit niet het enige wat ik heb gedaan in 2015. Ik was bijvoorbeeld ook aanwezig tijdens Koningsdag Leeuwarden, Visserijdagen Harlingen en op de presentatieavond van Proud Event 2015!

Veranderingen MJB Events PR

Niet alleen op het gebied van evenementen heb ik veel gedaan in het afgelopen jaar. Ook heb ik zelf verschillende aanpassingen gedaan aan mijn eigen website MJB Events PR.

Zo heb ik verbeteringen doorgevoerd in het gebruiksgemak van mijn website. Maar ook heb ik de volledige website en het bijbehorende mailverkeer beveiligd doormiddel van een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat jij de website bezoekt via het zogeheten https-protocol.

Ik hoop in 2016 nog meer te mogen leren en mee te mogen helpen tijdens deze maar ook andere evenementen, festivals en concerten. Ik wens je alvast fijne feestdagen. Maak er een mooi jaar van 2016!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: