Terugblik op 2018

MJB Events PR 2018┬ę MJB Events PR

Terugblik op 2018

De Kerstdagen staan voor de deur met de jaarwisseling op korte tijd daarna. Het is daarom tijd om terug te blikken op het jaar 2018 waarin ik u meeneem per maand welke activiteiten en hoogtepunten er zijn geweest. Laten maar snel beginnen!

Welke evenementen heb ik gedaan?

Het jaar 2018 begonnen we met de Color Guard contesten in Drachten, Almere en Leeuwarden. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Color Guard Nederland waarbij ik jaarlijks meehelp.

Maar er was natuurlijk nog meer wat ik dit jaar heb mogen doen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het DancEvent Franeker, Veed Awards in Amsterdam, Loop Leeuwarden 2018 of aan de tweede editie van The Tall Ships Races Harlingen 2018.

Andere projecten

Daarnaast heb ik in het afgelopen jaar vele andere mooie projecten mogen doen. Bijvoorbeeld het uitvoeren van social media en Instagram strategie├źn, het beheren van websites, het installeren van webshops en het schrijven van vele blogs voor op mijn website, waaronder de kennisbank op mijn website.

Verandering bij MJB Events PR

Niet alleen heb ik vele mensen mogen helpen in 2018. Ook heb ik MJB Events PR in een andere richting gebracht. Zo heb ik afscheid genomen van enkele diensten en services en heb ik andere diensten en services weer aangenomen waarmee ik u kan helpen. De hoofdcategorie├źn zijn:

  • Fotografie
  • 2D en 3D tekenen
  • UX Design
  • Grafische vormgeving
  • Website

 

Bij iedere hoofdcategorie zijn nog services en diensten die onder deze categorie├źn behoren. U kunt het overzicht vinden op de pagina over mijn specialiteiten waarbij ik u kan ondersteunen.

Terugblik en vooruitkijken

Het jaar 2018 was weer een jaar waarin ik veel voor u heb mogen doen, waarin ik veel ervaring heb mogen opdoen en waarbij ik grote stappen vooruit heb gemaakt. Voor 2019 heb ik al veel in de planning staan en dat begint al in januari.

Blijf daarom mijn website met regelmaat bezoeken zodat u up-to-date bent met de ontwikkelingen die ik op mijn website naar buiten brengt. Want op deze manier weet u zeker dat u het beste uit uzelf, uit uw organisatie en uit uw merk haal. Grow to success! Tot volgend jaar!

Tags: