Succesvolle editie van Flamenco Passion in Leeuwarden

Flamenco Passion Leeuwarden 2013Foto: © MJB Events PR

Succesvolle editie van Flamenco Passion in Leeuwarden

Een paar weken geleden waren een paar medestudenten en ik gevraagd om Denise Rivera (Spaanse zangeres uit Leeuwarden) te helpen met het organiseren van Flamenco Passion. In dit artikel vertel ik meer over dit traject en over het evenement.

November is altijd één van de koudste maanden van het jaar. Donkere dagen, de feestdagen die voor de deur staan, en de soepkommen en het warme brood dat op tafel komt te staan. Gelukkig was dit gisteravond niet het geval in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Daar vond het Spaanse concert Flamenco Passion plaatst.

Flamenco Passion is een Spaanse avond met Spaanse muzikanten. Zo deden tijdens deze avond bijvoorbeeld Johan Keus, de Leeuwardenaar Margarita Alet en de Spaanse zangeres Denise Rivera mee.

Ruim 300 bezoekers konden genieten van dit Spaanse spektakel in de grote zaal van de stadsschouwburg. Daar kwam de Spaanse cultuur, de Spaanse muziek en de Spaanse gezellig goed naar boven. Een project waar mijn medestudenten en ik een aantal weken mee begonnen was gisteravond werkelijkheid geworden. Hopelijk kunnen we over twee jaar weer genieten van Flamenco Passion in de Stadsschouwburg De Harmonie, wanneer het op straat koud en guur is.

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: