Straatfestival Harlingen 2014

Straatfestival Harlingen 2014© MJB Events PR

Straatfestival Harlingen 2014

Sinds januari 2014 help ik mee met het organiseren van het Straatfestival Harlingen. Dit is een jaarlijks evenement wat plaats vindt in de binnenstad van Harlingen. Dit jaar vond 24ste editie plaats, het belooft een mooie dag te gaan worden!

Vroeg in de ochtend rond 09:00 uur, verzamelde het bestuur zich in het centrum van Harlingen. Eerst de planning doorlopen, kijken wie wat moest gaan doen en wie extra assistentie nodig had.

Om alle veiligheid te garanderen van alle acts en ook van u als bezoeker van het evenement, werd de binnenstad afgesloten doormiddel van paaltjes op de weg. Zo was de binnenstad autovrij en alleen toegankelijk voor onze artiesten, organisatie en hulpdiensten.

Acts zoals het Jeugdcircus Saranti, Duivenvanger, Boris en Tasja en de acrobaten van Duo Musa waren aanwezig tijdens het 24ste editie van het Straatfestival Harlingen. Helaas zat het weer iets minder mee, want pas later op de middag werd het droog.

Over het bezoekersaantal van het evenement mogen wij absoluut niet klagen. Doordat The Tall Ships Races Harlingen plaats vond, was het één groot feest zonder problemen. De sfeer was goed, we kregen positieve reacties en men kon genieten van een drankje en de laatste noten van Op Sien Plaats.

De organisatie zal over twee maanden alweer bij elkaar komen voor het organiseren van de jubileumeditie. De 25ste editie van het Straatfestival Harlingen in het centrum van Harlingen. Tot volgend jaar!

Foto’s: Dorus Breidenbach

Tags: