Straatfestival Harlingen 2014

Straatfestival Harlingen 2014Foto: © MJB Events PR

Straatfestival Harlingen 2014

Sinds januari 2014 ben ik betrokken bij het Straatfestival Harlingen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvind in de binnenstad van Harlingen. Het was tijd voor de 24ste editie wat een mooie editie zal worden.

Rond de klok van 09:00 uur verzamelde het bestuur zich in het centrum van Harlingen. Eerst de planning doorlopen, kijken wie wat moet gaan doen en wie extra assistentie nodig heeft.

Om alle veiligheid te garanderen van de acts en van de bezoekers werd de binnenstad afgesloten door middel van paaltjes op de weg. Zo was de volledige binnenstad autovrij en alleen toegankelijk voor onze artiesten, organisatie en hulpdiensten.

Tijdens deze editie kon het publiek genieten van optredens zoals het Jeugdcircus Saranti, Duivenvanger, Boris en Tasja en de acrobaten van Duo Musa. Ondanks dat veel mensen plezier beleefde aan deze editie zat het weer iets minder mee. Pas in de middag werd het droog.

Over het bezoekersaantal van het evenement mogen wij absoluut niet klagen. Doordat The Tall Ships Races Harlingen plaatsvond, was het één groot feest zonder problemen. De sfeer was goed, we kregen vele positieve reacties en men kon een drankje drinken bij het afsluitende optreden van Op Sien Plaats.

De organisatie zal over twee maanden alweer bij elkaar komen voor het organiseren van de jubileumeditie. De 25ste editie van het Straatfestival Harlingen dat zal gaan plaatsvinden in het centrum van Harlingen.

Tags: