Photoshoot Miss Beauty of Friesland 2015

Photoshoot Miss Beauty of Friesland 2015Foto: © MJB Events PR

Photoshoot Miss Beauty of Friesland 2015

Afgelopen zaterdag 30 mei was de photoshoot gepland voor Miss Beauty of Friesland in de stad Groningen. Een aantal leuke activiteiten waarop leuke reacties kwamen vanuit de kandidaten van Friesland.

Om 10:00 uur verzamelden iedereen bij de ADD Group in Groningen. Hier werd eerst een klein welkomstwoord gehouden door Sanne Roffel. Na het welkomstwoord gingen de Teens eerst naar de catwalk training van Reggie Henriguez. Tegelijkertijd gingen alle Missen naar de photoshoot. Deze foto’s worden getoond tijdens de finale in het Fries Congrescentrum op 28 juni 2015.

Na een pauze van 30 minuten ongeveer, was het tijd om te wisselen. Zo gingen de Missen naar de catwalk training van Reggie Henriguez. De Teens gingen nu naar de photoshoot. Zo had iedereen dus een photo en een catwalk training achter de rug om zich goed voor te kunnen bereiden voor de finale in juni.

Een leuke dag was het, dat was in ieder geval zeker. Alle kandidaten vonden het erg gezellig en leuk om samen activiteiten te doen. Helaas was dit het laatste activiteit voor de finale straks in juni in het Fries Congrescentrum.

Ik wens alle kandidaten, ook van Miss Beauty of Groningen en Drenthe een goede voorbereiding toe en hopelijk mag iedereen stralen tijdens de finales in juni 2015!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: