Oerol 2014

Admiral Freebee - Oerol 2014© MJB Events PR

Oerol 2014

Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding gingen wij ook gezamenlijk naar Oerol. Ik verbleef hier vanaf dinsdag 10 juni 2014 tot en met zaterdag 21 juni 2014 op Terschelling. Oerol staat Europees bekend om haar grote aanbod van straattheater en straatmuziek, wat verspreid is over het hele eiland.

Naast de acts op straat werd er volop geprogrammeerd op het podium ”De Betonning” (West-Terschelling) en op ”Westerkeyn” (Midsland). Hier kon men optredens bekijken van onder meer Spinvis, Sky Pilots, Amsterdam Klezmer Band en de Belgische band Admiral Freebee.

Maar dat was niet het enige waar mensen terecht kon voor het luisteren van muziek of het kijken naar voorstellingen. Zo kon men genieten van Lotte van den Berg, Eefje de Visser of lekker vertoeven op het plaza bij de Westerkeyn in Midsland.

We kunnen terugkijken op een mooie editie van Oerol. Dit was de 33ste keer dat Terschelling was omgetoverd in Ă©Ă©n groot theater eiland. Hopelijk zal het volgend jaar ook weer een groot en mooi evenement zijn!

Tags: