Oefendag Miss Beauty of Friesland 2015

Oefendag Miss Beauty of the Netherlands (Friesland) 2015Foto: © MJB Events PR

Oefendag Miss Beauty of Friesland 2015

Gisterenochtend was ik vroeg opgestaan om aanwezig te zijn tijdens de oefendag van Miss Beauty of Friesland. Dit vond plaats in het Friese plaatsje Echten (Zuid-Friesland). De finalisten die bij de casting in Heerenveen door waren kregen gisteren leuke, mooie en leerzame activiteiten.

Rond de klok van 10:15 uur kreeg iedereen eerst een bakje koffie of een kopje thee. De groep werd vervolgens opgesplitst in twee verschillende groepen. De ene groep ging naar buiten en de andere groep bleven binnen. Ze leerden beide de openingsdans voor straks in de finale, wat plaats zal vinden in juni 2015.

In de middag was het tijd voor een broodje gezond en voor de liefhebbers een kop soep. Lekker om de energie aan te vullen, want ook in de middag zal er veel gewerkt moeten worden. Maar eerste een presentatie van GW Nijland, personal trainer. De belangrijkste kernwoorden waren Voeding, Rust en Sporten. De rode draad kwam erop neer dat gezond eten, goed drinken en veel bewegen goed is om je lichaam gezond te houden en een goede conditie te behouden.

Natuurlijk werd er niet alleen geluisterd en gekeken naar de presentatie van GW Nijland. De kandidaten kregen allemaal een drinkfles en een bootcamp door Echten heen. Tijdens deze bootcamp kregen ze spellen om hun conditie te verbeteren, een betere teambuilding te krijgen en om hun grenzen te verleggen.

Toen de kandidaten terug kwamen kregen ze een kleine pauze waarin ze verschillende spellen deden. Dit was voor de meeste erg ontspannend wat gevolgd werd door tips, adviezen en ervaringsverhalen van Desi Dorenbos die Queen of the BeNeLux 2012 (voorloper Miss Beauty of the Netherlands) won.

We kunnen zeker terugkijken op een mooie, leuke en leerzame oefendag in het Friese Echten. De volgende activiteit staat gepland op 30 mei, want dan zijn we in Groningen voor de fotoshoot waar de foto’s worden gemaakt die te zien zullen zijn in de finale.

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: