Musical Toets 2014

Musical Toets 2014© MJB Events PR

Musical Toets 2014

Afgelopen week was het een drukte in de R.S.G. Simon Vestdijk van Harlingen. Ruim 600 bezoekers zagen de Musical Toets op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014. Twee avonden totaal uitverkocht en de derde was bijna uitverkocht!

Om de twee jaar wordt er aan de R.S.G. Simon Vestdijk een musical georganiseerd. Vele scholieren doen hieraan mee onder begeleiding van verschillende docenten. Ik hielp hier ook aan mee en verzorgden de tickets, posters, social media en het maken van het programmaboekje.

Het geluid werd geregeld door MC Audio uit Heumen (Nijmegen) en de regie was in handen van Rudy Abma en Bonne Ziengs. De kostuums, decor en de musical was in elkaar gezet door een productieteam van 15 mensen. Na de musical ontvingen de spelers en het team achter de musical vele positieve reacties en een staande ovatie. De volgende dag had de Harlingen en Franeker Courant een groot artikel geplaatst over deze musical.

Een mooie musical met veel plezier, entertainment en genot van de bezoekers. Helaas moeten we weer wachten tot de volgende musical, wat plaats zal vinden in 2016!

Foto’s zonder logo: Joachim de Ruijter – Franeker Courant

Tags: