Musical Toets 2014 van de RSG Simon Vestdijk Harlingen

Musical Toets 2014 RSG Simon Vestdijk HarlingenFoto: © MJB Events PR

Musical Toets 2014 van de RSG Simon Vestdijk Harlingen

Afgelopen week was het een drukte in de RSG Simon Vestdijk Harlingen. Ruim 600 bezoekers zagen de Musical Toets op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014. Twee avonden totaal uitverkocht en de derde avond was bijna uitverkocht. Ik hielp mee tijdens de voorbereiding en op de avond zelf.

Om de twee jaar vind er een musical plaats op de RSG Simon Vestdijk in Harlingen. Vele scholieren doen hieraan mee met de begeleiding van verschillende docenten. Tijdens deze editie ging ik samen met Rudy Abma, organisator van de musical, de visuele kant op ons nemen. Zo zorgde ik voor de tickets, voor de posters, hield ik de social media kanalen up-to-date en maakte we het programmaboekje voor de bezoekers.

Het geluid dat was geregeld door MC Audio uit Heumen (Nijmegen). Zij werden bijgestaan door de regie dat in handen was van Rudy Abma en Bonne Ziengs. De kostuums, decor en de musical was in elkaar gezet door een productieteam van 15 personen.

Na de musical ontvingen de spelers en het team achter de musical vele positieve reacties en een staande ovatie. De volgende dag had de Harlingen Courant en de Franeker Courant een groot artikel geplaatst over deze musical.

Het was een mooie musical waar je zag dat zowel de bezoekers als de spelers plezier beleefde met deze musical. Helaas moeten we twee jaar wachten op de volgende musical. Deze musical zal vermoedelijk gaan plaatsvinden in maart 2016.

Tags: