MJB Events PR staat vermeld op de website van de Universiteit Gent

MJB Events PR on the website of the University of Ghent (Belgium)Foto: © Universiteit Ghent

MJB Events PR staat vermeld op de website van de Universiteit Gent

In de afgelopen jaren heeft MJB Events PR een grote stap vooruit gezet met het delen van kennis. Zo gebeurt dat bijvoorbeeld door met regelmaat blogartikelen te publiceren, maar ook door de kennisbank van MJB Events PR over het vakgebied uit te breiden. Afgelopen week is het nieuws ook bij mij terecht gekomen dat MJB Events PR inmiddels vermeld staat op de website van Universiteit Gent (www.ugent.be) als informatieve ondersteuning op een bestaand artikel van deze universiteit. Een grote mijlpaal voor mij en voor mijn website van MJB Events PR.

Begin 2019 heb ik de beslissing genomen om, naast het schrijven van (informatieve) blogartikelen, ook een kennisbank aan te leggen. In deze kennisbank beantwoord ik bijvoorbeeld veel vragen met betrekking tot de betekenis van vakjargon, zoals Wat is een artiestenmanagement?

Deze kennisbank artikelen en blogartikelen worden geschreven omdat ik educatie, het krijgen van kennis en ervaring erg belangrijk vind, ongeacht in welke industrie je zich ook zou bevinden. Dit heeft onder meer geleid tot (inter)nationale samenwerkingen en heb ik vele bezoekers uit Nederland, België, Spanje, Frankrijk en nog vele andere landen (en plaatsen) mogen verwelkomen op mijn website.

Tijdens een wekelijkse controle van mijn statistieken kwam ik er afgelopen week achter dat ik veel bezoekers uit Antwerpen, Brussel en onder meer uit regio Gent op mijn website kreeg. Na wat speurwerk te hebben gedaan werd ik bevestigd dat de Universiteit Gent mijn website had genoemd ter ondersteuning van hun eigen artikel.

Dit is voor mij als voor mijn website MJB Events PR dan ook de bevestiging dat de informatie op mijn website, die al eerder door verschillende andere websites en personen gedeeld waren in de (social) media, goed en duidelijk is. In de komende periode zal ik dan ook de blogartikelen en kennisbank uitbreiden zodat ik meer mensen met vragen kan helpen ter ondersteuning van de professionalisering van de media- en entertainmentindustrie.

Heb je een vraag over een (specifiek) onderdeel van de media- en entertainmentindustrie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Dan help ik je graag met het beantwoorden van jouw vraag!

Tags: