MJB Events PR lanceert nieuwe online tools op haar website

MJB Events PR launches new online tools on its websiteFoto: © MJB Events PR

MJB Events PR lanceert nieuwe online tools op haar website

In de afgelopen periode heb ik achter de schermen verschillende werkzaamheden verricht. Na een succesvolle testfase zijn deze tools vanaf dit moment voor iedereen beschikbaar. In dit artikel vertel ik meer daarover.

Door het lanceren van deze tools is het doel voor MJB Events PR om handvatten aan gebruikers aan te bieden die snel iets willen weten. Bijvoorbeeld hoe je een nieuw en eenvoudig wachtwoord aanmaak, het achterhalen van jouw IP-adres of het berekenen van simpele sommen met de rekenmachine. Hieronder leg ik iedere tool kort uit.

Wachtwoord generator

Met deze wachtwoord generator is het mogelijk om wachtwoorden aan te maken. Dit doe je door de hoeveelheid karakters te selecteren. Daarna geef je aan of je hoofdletters, cijfers en symbolen wil gaan toevoegen aan het wachtwoord. Wanneer alles goed staat kun je op genereren drukken waarna er een automatisch wachtwoord tevoorschijn zal komen.

Om het wachtwoord te kunnen gebruiken is het belangrijk om goed te kijken naar de vereisten van het betreffende platform waarvoor jij het wachtwoord wil gebruiken. De gegenereerde wachtwoorden zijn niet herleidbaar of terug te vinden.

Wat is mijn IP-adres?

Heb jij ook wel eens je IP-adres nodig? Met deze tool kan je eenvoudig je eigen IP-adres achterhalen. Hiervoor hoef je niks te doen. Alleen de pagina over wat is mijn IP-adres bezoeken waarna het IP-adres zal worden weergegeven in een kader.

Rekenmachine (calculator)

Met deze online rekenmachine (calculator) kun jij eenvoudig sommen maken. Dit doe je door de cijfers in te voeren en de juiste rekenmethode te selecteren. Door vervolgens op de is knop te drukken (=) kun je het resultaat zien in het licht blauwe kader.

Toekomstige tools

Ondanks dat deze drie tools op dit moment gelanceerd zijn betekend het niet dat dit de enige tools zijn. Achter de schermen ben ik bezig om een aantal andere tools te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een datum calculator, whois data voor domeinnamen en verschillende games om online te spelen. Tot die tijd wens ik jou veel plezier bij het gebruik van deze tools!

Heb jij nu een leuk idee? Geef dan jouw idee door aan mij zodat ik dit kan realiseren. Dit kun je eenvoudig doen via het contactformulier.

Tags: