MJB Events PR bestaat vandaag 6 jaar

Veteranendag Friesland 2019Foto: © MJB Events PR

MJB Events PR bestaat vandaag 6 jaar

De toekomst hangt in de lucht, dat is het grootschalige project wat vandaag de dag van start is gegaan voor MJB Events PR. Een project waarbij er grote veranderingen op de planning staat voor de komende paar jaar. In dit artikel vertel ik u daar meer over samen het zesjarig bestaan van MJB Events PR.

MJB Events PR is geboren

Vandaag is het precies zes jaar geleden dat de website van MJB Events PR in het leven is geroepen. Destijds begonnen als een kleinschalige website voor de evenementen- en artiestenindustrie. Vandaag de dag is MJB Events PR al een gevestigde website die dagelijks bezocht wordt door vele bezoekers uit verschillende landen.

In de afgelopen jaren heb ik mooie projecten mogen doen. Denkt u bijvoorbeeld maar aan Serious Record, Welcome tot he Village, Proud Event met de Blue Devils International of het Tzahal concert in Drachten.

Vele mooie evenementen kwamen voorbij gekomen waarbij ik de kennis heb gebruikt voor nieuwe evenementen of voor nieuwe projecten om die beter uit te voeren. Maar daar bleef het niet bij. Zo heb ik voor verschillende organisaties websites mogen beheren, promotionele taken mogen uitvoeren en diverse grafische vormgeving mogen verzorgen.

Na het driejarig bestaan heb ik nog een vaardigheid mogen opbouwen. Het tekenen van 2D en 3D tekeningen in professionele software. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het tekenen van een podium in 3D voor een festival of het tekenen van een calamiteitenplan in 2D voor een evenement.

Al deze vaardigheden, projecten en ervaringen worden vandaag de dag als basis ingezet om u zo goed mogelijk te helpen met uw vragen, wensen en eisen voor projecten. Daarnaast is er nog iets. De toekomst hangt in de lucht. Een project van MJB Events PR voor in de komende jaren.

De toekomst hangt in de lucht

Met de praktijk ervaring dat is opgedaan in de afgelopen zes jaar heeft MJB Events PR haar data geanalyseerd en gekeken naar haar vaardigheden. Aan de hand van deze vaardigheden worden er in de komende jaren verschillende updates doorgevoerd in de website. Misschien in sommige gevallen merkbaar voor u als gebruiker, in andere gevallen gaat het om wijzigingen onder de motorkap van de dagelijkse bezigheden.

Denkt u bijvoorbeeld aan het verbeteren van de ondersteuning dat wordt aangeboden, het meertalig maken van de website naar een vreemde taal (naast het Nederlands) of het uitbreiden van de website.

Maar ook op het gebied van de informatie dat te vinden is op de website zal worden gewijzigd. Zo kunt u vandaag de dag al gebruik maken van de beschikbare blogartikelen. Deze artikelen worden straks bijgestaan door vakkennis vanuit de kennisbank dat straks voor u volledig vernieuwd gaat worden.

Ook wordt er een andere invalshoek gebruikt voor het informatieve gedeelte van de blog. Dit is al in 2020 merkbaar in de frequentie van de hoeveelheid blogs en de onderwerpen die daarbij gebruikt worden. De al reeds geplaatste berichten kunt u ten alle tijden raadplegen als u dat zou willen.

MJB Events PR staat voor u klaar

Ondanks deze geplande wijzigingen die in de komende jaren plaats zullen gaan vinden, zal u voorlopig nog geen verandering merken. U krijgt, net zoals u dat vandaag de dag bent gewend, dezelfde ondersteuning. Mocht er toch wijzigingen voor u zijn, dan zal dat via de e-mail aan u worden doorgegeven. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u altijd gerust contact met mij opnemen!

Conclusie

Ondanks dat MJB Events PR al zes jaar op het internet te vinden is, word het tijd voor verandering. De toekomst hangt in de lucht. Met de veranderingen die zullen komen in de aankomende jaren hoop ik u nog beter te kunnen helpen met uw probleem of vraag in de entertainment en media industrie. Heeft u toch een project maar weet u niet of ik u daarbij kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik help u graag verder!

Tags: