Lisa Lois trad op in Poppodium Romein Leeuwarden

Performance of Lisa Lois in Poppodium Romein Leeuwarden (Breaking Away tour)Foto: © MJB Events PR

Lisa Lois trad op in Poppodium Romein Leeuwarden

Lisa Lois, ook wel bekend onder haar echte naam Lisa Hordijk, trad afgelopen vrijdag op in Poppodium Romein in Leeuwarden. Ik was tijdens dit concert aanwezig als backstage manager. In dit artikel vertel ik er meer over.

Lisa Lois (Lisa Hordijk) won in 2009 het televisietalentenjachtprogramma X-Factor met het nummer Hallelujah. Afgelopen vrijdag 22 november 2013 trad Lisa Lois met haar band op in Poppodium Romein in Leeuwarden. Dit optreden was onderdeel van haar Nederlandse clubtour Breaking Away.

In het kader van mijn opleiding Event Management moet ik twee avonden per jaar meehelpen bij Poppodium Romein in Leeuwarden. Eén van deze avonden was tijdens dit concert van Lisa Lois. In de vroege middag bereidde ik mijzelf al voor op de avond. Zo moest ik de kleedkamers controleren, eten bevoorraden en diverse zaken regelen zodat Lisa Lois met haar band op tijd  konden optreden. Tot slot gaf ik Lisa Lois, haar band en (tour) manager een korte rondleiding door het gebouw.

Om 20:30 uur begon haar concert wat vol zat met muziek, actie, zang en gezelligheid. Na afloop van het concert was er nog een mogelijkheid om een handtekening te krijgen en samen met Lisa Lois op de foto te gaan. Lisa Lois en haar band zullen na dit concert zich voorbereiden op het volgende optreden wat onderdeel is van haar Nederlandse club tour Breaking Away.

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: