Lisa Lois in Romein Leeuwarden

Lisa Lois in Poppodium Romein Leeuwarden© MJB Events PR

Lisa Lois in Romein Leeuwarden

Lisa Lois, ook bekend als Lisa Hordijk. Zij won in 2009 het televisietalentenjachtprogramma X-Factor met het nummer Hallelujah. Afgelopen vrijdag (22 november) was Lisa Lois te zien in Poppodium Romein te Leeuwarden. Dit was een van haar optredens van haar Nederlandse club tour. Ik was tijdens deze avond aanwezig om mee te helpen als backstage manager.

Vanuit mijn opleiding moeten wij twee avonden per jaar meehelpen bij Poppodium Romein in Leeuwarden. Een van deze avonden was tijdens het concert van Lisa Lois. In de middag bereidde ik mijzelf al voor op de avond. Zo moesten de kleedkamers worden gecontroleerd, worden bevoorraad en ik moest Lisa Lois met haar band rondleiden door het gebouw.

Rond de klok van 20:30 uur begon haar concert wat vol zat met muziek, actie, zang en gezelligheid. Na afloop van het concert was er nog de mogelijkheid voor een handtekening en een foto samen met Lisa Lois. Hierna konden Lisa en haar band zich voorbereiden op hun volgende concert van haar Nederlandse club tour Breaking Away.

Tags: